BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул

Код: 35728
Фото товару BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул
Фото складу BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул
Фото використання BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул
Основне фото товара BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул
(5)
2723 грн.
Під замовлення
БОТАНІЧНЕ ЗНЯТТЯ СТРЕСУ: під час розумового, емоційного та фізичного стресу ваше тіло потребує сильного захисту. Ваша система реакції на стрес – гіпоталамо-гіпофізарно-надниркова вісь (вісь HPA) ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BioMatrix Адаптоген 60 капсул

BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул

Опис

БОТАНІЧНЕ ЗНЯТТЯ СТРЕСУ: під час розумового, емоційного та фізичного стресу ваше тіло потребує сильного захисту. Ваша система реакції на стрес – гіпоталамо-гіпофізарно-надниркова вісь (вісь HPA) – потребує харчової підтримки, щоб функціонувати на піку та захистити вас від виснаження та втоми. Adapt Align поєднує найкращі наявні інгредієнти та допомагає регулювати гормональну та нейромедіаторну діяльність. ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ ДЛЯ РОЗУМУ ТА ТІЛА: Покращуйте реакцію на стрес і баланс кортизолу за допомогою перевірених адаптогенних інгредієнтів. Adapt Align містить: ашваганда, бакопа, L-теанін, родіола рожева, корінь елеутеро та фосфатидилсерин. НООТРОПНА ПІДТРИМКА: відточіть свій розум і покращте концентрацію, розслаблення, настрій та пам’ять. ЗАХИСТІТЬ СВОЇ НАДНИРКОВІ ЗАЛОЗИ: l-теанін в Adapt Align є запатентованою формою, відомою як Suntheanine, чистою, добре засвоюваною формою амінокислоти, видобутої з листя японського зеленого чаю. Бакопа, яку ми використовуємо, є запатентованою формою Bacognize‚ яка показана в рецензованих дослідженнях для покращення когнітивного здоров’я.

Офіційний сайт: https://biomatrixnutrition.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Екстракт бакопи (ціла трава) 300 мг / * (Bacognize) (Стандартизовано для вмісту 12% бакозидів) Екстракт кореня ашвагандхи 250 мг / * (Стандартизовано для вмісту 1,5 % Вітанолідів) Екстракт кореня родіоли рожевої 200 мг / * (Стандартизовано для вмісту 3% розавінів) Екстракт кореня елеутеро 200 мг / * (Стандартизовано до 0,8% елеутерозидів) L-теанін (Сунтеанін) 100 мг / * Фосфатидилсерин 100 мг / * (від Насіння соняшнику) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: натуральні рослинні капсули, стеарат магнію та діоксид кремнію.

Дозування

По 2 капсули 1-2 рази на день або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не вживайте цей продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Зверніться до свого лікаря для отримання додаткової інформації. Як і у випадку з усіма дієтичними добавками, деякі люди можуть не переносити використовувані інгредієнти або мати алергію на них. Припиніть прийом цього продукту та проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас виникнуть негативні реакції після прийому. ТРИМАЙТЕ КОНТЕЙНЕР ЩІЛЬНО ЗАКРИТИМ. ЗБЕРІГАЙТЕ ЗА КІМНАТНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ. ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо зовнішнє або внутрішнє ущільнення горловини відсутнє або пошкоджене.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Адаптоген (Adaptogen)
BioMatrix, Support Omega, Омега 3, 120 Soft капсул
(5)
2985 грн.
Доставка