BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл

Код: 35720
Фото товару BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл
Фото складу BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл
Фото використання BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл
Основне фото товара BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл
(5)
2376 грн.
Під замовлення
Кортизол є одним з основних гормонів, що виробляються наднирковими залозами. Кортизол може бути відповідальним за допомогу в регуляції метаболізму та імунної системи. Іноді може спостерігатися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BioMatrix Лакриця 59 мл

BioMatrix, Licorice Root Extract, Лакриця, 59 мл

Опис

Кортизол є одним з основних гормонів, що виробляються наднирковими залозами. Кортизол може бути відповідальним за допомогу в регуляції метаболізму та імунної системи. Іноді може спостерігатися дисбаланс — занадто багато або занадто мало кортизолу. Екстракт кореня солодки від BioMatrix може допомогти людям, які мають низький рівень кортизолу.

Якщо у вас гормональний дисбаланс і ваші надниркові залози не виробляють достатньо кортизолу, ви можете відчувати деякі з таких симптомів: низький рівень цукру в крові, погана серцево-судинна робота, слабкість або слабка імунна функція. Ця формула від BioMatrix може допомогти полегшити симптоми, викликані низьким рівнем кортизолу, за допомогою свого основного інгредієнта.

Вважається, що екстракт кореня солодки є корисним для людей з дисфункцією надниркових залоз, оскільки він може підтримувати та покращувати функцію кортизолу. Можливо, це може допомогти полегшити такі симптоми, як втома, біль і слабкість. Це також потенційно може сприяти зміцненню імунітету.

Перш ніж приймати екстракт кореня солодки від BioMatrix як дієтичну добавку, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, щоб дізнатися, чи підходить вам цей продукт.

Офіційний сайт: https://biomatrixnutrition.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 крапля (0,05 мл) Порція в контейнері: ~1‚200 Кількість на порцію / %DV 1 крапля містить екстракт кореня солодки (з Glycyrrhiza glabra‚ дає 0,87 мг/крапля гліциризину) 10,5 мг / * * % добової норми не встановлено Інші інгредієнти: гліцерин (з пальмової олії)‚ очищена вода. Формула не містить алергенів, отриманих із: глютену, кукурудзи, дріжджів, штучних барвників та ароматизаторів.

Дозування

Приймати по 2-3 краплі 1-2 рази на день; для отримання конкретних рекомендацій, або якщо ви годуєте грудьми або вагітні, проконсультуйтеся з медичним працівником. Добре струсіть перед кожним використанням.

Запобіжні заходи

Добре струсіть перед кожним використанням. Для отримання конкретних рекомендацій або якщо ви годуєте грудьми або вагітні, проконсультуйтеся з медичним працівником. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Цей продукт був запечатаний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо зовнішнє горлечко/ущільнювач пляшки пошкоджено або відсутнє.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лакриця (Licorice DGL)
BioMatrix, Adapt Align, Адаптоген, 60 капсул
(5)
2723 грн.
Доставка