BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл

Код: 35712
Фото товару BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл
Фото складу BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл
Фото використання BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл
Основне фото товара BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл
3191 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Biospec IP-Ease це високоефективний шлунково-кишковий комплекс із L-глутаміном, сенегальською акацією, журавлиною, N-ацетилглюкозаміном і імбирним концентратом для підтримки кишкової проникності. L-глютамін використовується оболонкою шлунково-кишкового тракту ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

BioSpec Підтримка кишківника 396 мл

BioSpec, IP-Ease Powder, Підтримка кишківника, 396 мл

Опис

Biospec IP-Ease — це високоефективний шлунково-кишковий комплекс із L-глутаміном, сенегальською акацією, журавлиною, N-ацетилглюкозаміном і імбирним концентратом для підтримки кишкової проникності. L-глютамін використовується оболонкою шлунково-кишкового тракту для отримання енергії . Забезпечує сенегальську акацію (аравійську камедь), яка має пребіотичні властивості для підтримки корисних видів бактерій для більш надійної експресії здорових бактеріальних популяцій. Крім того, акація нормалізує час проходження кишечника, полегшує запор/діарею та зменшує запальний імунний білок. Імбир підтримує здоров’я травлення, зменшуючи пошкодження слизової оболонки травного тракту, стимулюючи травлення за рахунок збільшення секреції жовчі та активності травних ферментів, посилюючи перистальтику кишечника та полегшуючи біль у животі. N-Ацетил-Глюкозамін (NAG) — це природний аміноцукор, що міститься в глікозаміногліканах, які є основними структурними компонентами сполучної тканини та слизової оболонки кишечника. Слизова оболонка шлунково-кишкового тракту служить для захисту кишкового епітелію від хвороботворних мікроорганізмів і шкідливих видів бактерій, одночасно сприяючи відновленню слизової оболонки кишечника та сприяючи проходженню перетравленої їжі через шлунково-кишковий тракт.

Офіційний сайт: http: //biospecnutritionals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (у комплекті) Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / %DV L-глютаміну USP 5000 мг / Сенегальська акація 500 мг / Екстракт журавлини повного спектру (50: 1) 500 мг / N-ацетил-глюкозамін (NAG) ) 300 мг / Концентрат цільного імбиру 250 мг / Денна норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: діоксид кремнію‚ 80% екстракт Луо Хан Гуо. Застереження: не використовуйте при алергії на молюсків (NAG). Виробництво cGMP / Зроблено в США

Дозування

Як харчова добавка для дорослих‚ 1 мірна ложка двічі на день або за вказівкою вашого медичного працівника. Добре розмішайте в 4-6 унцій води або некислого соку і швидко випийте.

Запобіжні заходи

Застереження: не використовуйте при алергії на молюсків (NAG). Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пошкоджене або відсутнє.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)
BioSpec, Mag-Ox Plus, Магній, 90 капсул
(5)
1457 грн
Доставлення