Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл

Код: 35593
Фото товару Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл
Фото складу Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл
Фото використання Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл
Основне фото товара Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл
(5)
6313 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Екстракт кави Herb Pharm може полегшити певні симптоми, повязані з легким занепокоєнням або стресом. Зокрема, кава також відома як сопілка метискова це трава, яка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Herb Pharm Кава Кава 240 мл

Herb Pharm, Kava, Кава Кава, 240 мл

Опис

Екстракт кави Herb Pharm може полегшити певні симптоми, пов’язані з легким занепокоєнням або стресом. Зокрема, кава (також відома як сопілка метискова) — це трава, яка може мати легкий заспокійливий ефект, збільшуючи кількість гамма-аміномасляної кислоти (ГАМК), присутньої у вашому мозку, оскільки ГАМК є гальмівним нейромедіатором, який потенційно може уповільнити центральну нервова система.

Крім того, екстракт кави може працювати для полегшення фізичної напруги завдяки тому, що він може служити ніжним м’язовим релаксантом.

Нарешті, активні інгредієнти в екстракті кави — кавалактони, такі як каваїн, дигідрокаваїн і метистикум — можуть мати легкі седативні властивості. У результаті цей продукт може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з проблемами сну.

Екстракт кави від Herb Pharm готується з коренів і кореневищ кави, які екологічно вирощуються на віддалених островах Вануату в південній частині Тихого океану. Купуючи цю пляшку на вісім унцій, ви можете бути впевнені, що у вас завжди буде під рукою!

Офіційний сайт: http: //www.herb-pharm.com

Інгредієнти

Розмір порції: 0,7 мл Порції в упаковці: приблизно 336 Кількість на порцію / Кореневище кава з коренем (Piper methysticum) (P) Екстракт 580 мг (E) / Денна норма (DV) не встановлена. (P) Чистота перевірена. (E) Швидкість екстракції 700 мг трави на 0,7 мл. Інші інгредієнти: сертифікований органічний тростинний спирт (83-93%). Співвідношення сухих трав / менструального циклу 1: 1 без ГМО / без глютену.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Додайте 0,7 мл (приблизно 1/8 чайної ложки) до 2 унцій. води або соку‚ від 2 до 5 разів на день. Найкраще приймати між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

FDA повідомляє, що потенційний ризик рідкісного, але серйозного, ураження печінки може бути пов’язаний з кавою. Перед використанням порадьтеся з медичним працівником, якщо у вас є або були проблеми з печінкою, ви часто вживаєте алкогольні напої або приймаєте будь-які ліки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть симптоми печінки (незвичайна втома, біль у животі, втрата апетиту, темна сеча, блідий стілець, жовті очі або шкіра). Не для використання особами молодше 18 років, вагітними або годуючими жінками. Не приймати з алкогольними напоями. Надмірне використання може короткочасно погіршити здатність керувати автомобілем або працювати з механізмами. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати подалі від тепла та світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кава Кава (Kava Kava)
Herb Pharm, Dragon's Blood, Кров дракона, 30 мл
(4.9)
806 грн
Доставлення