Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток

Код: 35462
Фото товару Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток
Фото складу Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток
Фото використання Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток
Основне фото товара Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток
(5)
2863 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ваші наднирники життєво важливі для виробництва гормонів та інших функцій організму. Однак значною мірою через їх роль у зниженні стресу вони вразливі до збоїв у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Karuna Health Підтримка наднирників 120 таблеток

Karuna Health, AdrenaCort, Підтримка наднирників, 120 таблеток

Опис

Ваші наднирники життєво важливі для виробництва гормонів та інших функцій організму. Однак значною мірою через їх роль у зниженні стресу вони вразливі до збоїв у роботі. Зазвичай ваше тіло виробляє гормони, щоб допомогти вам боротися з негативними симптомами стресу, але коли сьогоднішнє стресове життя стає занадто сильним, ваше тіло часто не в змозі підтримувати належний рівень гормонів. Це може призвести до безсоння та тривоги.

AdrenaCort — це дієтична добавка від Karuna Health, яка підтримує роботу надниркових залоз і містить низку вітамінів і мінералів для цієї мети. Його інгредієнти також підвищують вироблення гормонів і рівень енергії. Деякі з інгредієнтів AdrenaCort: магній, цинк, вітамін B і вітамін C; відомо, що кожен з них важливий для належного функціонування надниркових залоз. Згідно з одним дослідженням, дефіцит цинку може підвищити реакцію організму на стрес. Між тим‚ вітаміни групи B зазвичай використовуються для підтримки надниркових залоз через роль, яку вони відіграють у використанні та виробництві енергії. Наприклад, вітамін B-5, як відомо, стимулює гормони надниркових залоз, що призводить до зниження стресу. Солодка використовується в ряді добавок для підтримки надниркових залоз через її здатність зменшувати вироблення певних гормонів. Магній — це ще одна поживна речовина, яка відіграє важливу роль у здоров’ї надниркових залоз, сприяючи сотням основних функцій організму, таким як підтримка нормального артеріального тиску та виробництво енергії.

Ця пляшка AdrenaCort на 120 таблеток дозволяє вам запастися та заощадити гроші, водночас переконавшись, що підтримка надниркових залоз завжди у вас під рукою. У рекомендованому дозуванні його має вистачити трохи більше одного місяця. Karuna Health може відсвяткувати понад 30 років відповідального харчування. Karuna Health прагне забезпечувати своїх клієнтів високоякісними рослинними та харчовими добавками. Більшість капсул Karuna Health також доступні для вегетаріанців, а перелічені інгредієнти відповідають вимогам FDA щодо харчових добавок.

Офіційний сайт: http: //karunahealth.com

Інгредієнти

Розмір порції 3 таблетки Кількість на порцію / Вітамін С (аскорбінова кислота) 600 мг / 1000% B5 (d-кальцію пантотенат) 600 мг / 6‚000% Магній (аспартат) 90 мг / 23% Цинк (цитрат) 45 мг / 300% Надниркова тканина 375 мг / Біофлавоноїди 210 мг / Солодка (Glycyrrhiza glabra) (4: 1) 150 мг / Кора надниркових залоз 90 мг / Добова норма (DV) не встановлена. Ліофілізована тканина надниркових залоз із схваленого FDA джерела великої рогатої худоби. Інші інгредієнти: рослинний стеарин, целюлоза.

Дозування

Від трьох до шести таблеток на день або за інструкцією.

Запобіжні заходи

Зберігати в сухому прохолодному місці, щільно закупоривши.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Karuna Health, D-1000, Вітамін D3, 90 капсул
(5)
987 грн
Доставлення
Karuna Health, PancreMax, Ферменти, 60 капсул
(5)
2105 грн
Доставлення