Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток

Код: 35407
Фото товару Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток
Фото складу Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток
Фото використання Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток
Основне фото товара Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток
(5)
1750 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Target-Mins Total Mins Беззалізний мультимінеральний комплекс 120 таблеток від Country Life це дієтична добавка, яка містить 11 основних мінералів для підтримки здоровя ваших кісток. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Мінерали 120 таблеток

Target-Mins Total Mins-Iron Free, Мінерали, 120 таблеток

Опис

Target-Mins Total Mins Беззалізний мультимінеральний комплекс 120 таблеток від Country Life – це дієтична добавка, яка містить 11 основних мінералів для підтримки здоров’я ваших кісток. Кальцій‚ важлива частина цієї добавки‚ допомагає запобігти витонченню кісток і переломам.

Кальцій у вигляді гідроксиапатиту кальцію може забезпечити ваше тіло достатньою кількістю цього мінералу, щоб зменшити втрату кісткової маси, переломи та проблеми із зубами. Він легко засвоюється організмом, забезпечуючи максимальну користь.

Фосфор сприяє формуванню кісток і зубів у вашому тілі. Він також допомагає виробляти білки, які використовуються для росту, відновлення та підтримки клітин і тканин. Фосфор може взаємодіяти з певними вітамінами, допомагаючи м’язовим скороченням і передачі нервових сигналів.

Магній у цій дієтичній добавці від Country Life допомагає рости та підтримувати кістки. Це також допомагає у функціонуванні нервів і м’язів у вашому тілі. Магній потенційно може підтримувати певні аспекти здоров’я мозку та серця, підтримувати рівень цукру в крові під контролем і підтримувати міцність кісток.

Зробіть беззалізний мультимінеральний комплекс Target-Mins Total Mins 120 таблеток від Country Life частиною свого раціону, і ця важлива дієтична добавка може допомогти уникнути захворювань кісток.

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Serving Size: 2 tablets Serving Per Container: 60Amount Per Serving % Daily valueCalcium (as calcium hydroxyapatite‚ 1‚000 mg 100% citrate‚ alpha-ketoglutarate‚aspartate‚lysinate) Ɨ Phosphorus (as calcium hydroxyapatite) Ɨ 500 mg 50% Iodine ( у вигляді ламінарії) Ɨ 150 мкг 100% магнію (у вигляді магнію 500 мг 125 % оксиду, аспартату, альф-кетоглутарату, цитрату, тауринату) Ɨ Цинку (у вигляді цитрату цинку, 15 мг 100 % піколінату, монометіоніну) Ɨ Селен (у вигляді селену) ‚аміно кислотний хелат 100 мкг 143 % L-селенометіонін) Ɨ Купер (у вигляді цитрату міді) Ɨ 1 мг 50 % марганцю (у вигляді цитрату марганцю) Ɨ 1 мг 50 % хрому (у вигляді полінікотинату-піколінату хрому) Ɨ 120 мкг 100 % молібдену (у вигляді молібдену) амінокислотний хелат) Ɨ 50 мкг 67% калію (у вигляді рисового хелату калію‚ 99 мг 3 % цитрат‚ альфа-кетоглутарат‚ аспартат) Ɨ L-глутамінова кислота 81 мг (із 100 мг гідрохлориду L-глутамінової кислоти) кремнезем (як кремнезем ‚ силікат кальцію, екстракт хвоща (листя, стебла) Ɨ 20 мг Екстракт хвоща (листя, стебла) 20 мг Бор (як цитрат бору) 2 мг Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, l-лейцин, целюлоза та гліцерин покриття, рослинна глазур.Ɨ Country Life завжди вказує мінерали в елементарній вазі. Сертифіковано без глютену. Сертифікований вегетаріанець. Кошерне. Не містить: дріжджів, пшениці, сої, молока, цукру, консервантів або штучних барвників. Не містить стеарату магнію. Цей продукт був виготовлений на заводі, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) таблетки на день. Для найкращого використання приймайте з їжею. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте на цукровий діабет, гіпоглікемію, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба порушена. Зберігати при температурі 59-86° F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мінерали (Minerals)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності