Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 240 г

Код: 35132
Фото товару Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 2
Фото складу Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 2
Фото використання Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 2
Основне фото товара Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 2
(5)
2008 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 12.06.2024, без передоплати
Що таке органічний рослинний білок? Organic Plant Protein це сертифікована органічна рослинна білкова добавка USDA без ГМО, яка відрізняється від будь-якого іншого білка в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Органічний Протеїн 240 г

Organic Plant Protein Smooth Energy Powder, Органічний Протеїн, 240 г

Опис

Що таке органічний рослинний білок? Organic Plant Protein – це сертифікована органічна рослинна білкова добавка USDA без ГМО, яка відрізняється від будь-якого іншого білка в лінії Garden of Life. Органічний рослинний протеїн має унікальну формулу для чудового смаку та текстури, що ідеально підходить для тих, хто шукає чисту білкову добавку, яка не містить поширених алергенів, таких як глютен, зернові, молочні продукти та соя. Основні переваги: ​​- Унікальна білкова суміш - Органічний рослинний білок складається з нової інноваційної суміші сертифікованих органічних білків, що надає йому виняткову гладку кремову текстуру... без піску. - Надзвичайний смак – розроблено для чудового смаку та текстури при змішуванні лише з водою. Доступний у 4-х апетитних смаках… М’який шоколад, М’яка ваніль, М’яка кава (з кавою Marley) і М’яка енергія (з Guayaki Yerba Mate та додаванням вітаміну B12). Усі ароматизатори натуральні та органічні, не використовуються штучні інгредієнти. Також неймовірний смак із 8 унціями несолодкого мигдального молока. - Без зерна та без глютену - усі протеїни Garden of Life позначені як без глютену, однак Organic Plant Protein унікальний тим, що не містить зерна чи коричневого рису, і тому це єдиний білок GOL, який вважається як беззерновим, так і без глютену. безкоштовно. - Високозасвоюваний – органічний рослинний білок забезпечує високозасвоюваний рослинний білок без зерна з 13 ферментами та 1 мільярдом КУО пробіотиків. Це важливо для тих людей, які мають труднощі з травленням зерна. - USDA Organic Farms - Garden of Life тісно співпрацює з кількома сімейними фермами в Північній Америці та Канаді та підтримує їх у виробництві високоякісних чистих білків. Organic Plant Protein складається з унікальної суміші семи поживних рослинних білків, п’яти органічних білків американського насіння — органічного насіння гороху, органічного насіння льону, органічного насіння журавлини, органічного насіння чіа та органічного насіння гарбуза. Ми працюємо з нашими фермерами, щоб гарантувати, що ці інгредієнти є високоякісними та найчистішими. - 2 африканських суперпродукти - морінга та баобаб багаті білком, мінералами та антиоксидантами. Ми купуємо їх через Африканський центр, щоб гарантувати чесну торгівлю. - Чудове джерело білка – 15 грамів якісного рослинного білка на порцію з повним амінокислотним профілем – ідеально підходить для росту, нарощування м’язів і відновлення тканин. - Понад 3 г амінокислот з розгалуженим ланцюгом (BCAA). Чудово підходить для спортсменів, до або після тренувань, а також для всіх, хто хоче збільшити споживання білка. - Менше 1 г цукру ‚ від 2 г до 4 г клітковини та лише 100 калорій на порцію - ідеальний профіль макроелементів для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і контролює вагу.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (24 грами) Порції в упаковці: Приблизно 10 Кількість на порцію / Калорії 100 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% Транс-жири 0 г Поліненасичені жири 1 г Мононенасичені жири 0,5 г Насичені жири 0 г Натрій 150 мг / 6% Калій 70 мг / 2% загальних вуглеводів 4 г / 1% Харчові волокна 2 г / 8% Розчинна клітковина 1 г Нерозчинна клітковина 1 г Цукор менше 1 г Білок 15 г / 30% Кальцій 4% Вітамін Е 2% Тіамін 4% Ніацин 2% Фолієва кислота 4% Біотин 2 % Магній 8 % Селен 40 % Марганець 30 % Молібден 60 % Залізо 30 % Вітамін K 6 % Рибофлавін 2 % Вітамін B6 2 % Вітамін B12 2230 % Фосфор 20 % Цинк 10 % Мідь 10 % Хром 6 % Незначне джерело вітамінів A або C. Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях: Калорії / 2‚000 / 2‚500 Загальний жир Менше 65 г / 80 г Насичені жири Менше 20 г / 25 г Холестерин Менше 300 мг / 300 мг Натрій Менше 2‚400 мг / 2‚400 мг Загальна кількість вуглеводів 300 г / 375 г Харчові волокна 25 г / 30 г Калорії на грам: Жир 9 - Вуглеводи 4 - Білок 4 Інгредієнти: Сертифікована органічна суміш рослинних білків: [Органічний горох (насіння)”, органічний льон (насіння)‚ органічна журавлина (насіння) )‚ органічні баобаби (фрукти)‚ органічні морінга (листя)‚ органічні чіа (насіння)‚ органічні гарбузові (насіння)]‚ органічні ароматизатори ванілі‚ енергетична суміш: [Органічний екстракт гуаякі йерба мате, вітамін В12 (метилкобаламін із сахароміцетів cerevisiae)] ‚ органічний екстракт стевії (листя)‚ органічна кориця‚ RAW суміш ферментів: ліпаза‚ протеаза‚ аспергілопесин‚ бета-глюканаза‚ целюлаза‚ бромелайн‚ фітаза‚ лактаза‚ папаїн‚ пептидаза‚ пектиназа‚ ксиланаза‚ геміцела ulase‚ пробіотична суміш RAW: [lactobacillus plantarum ‚ lactobacillus bulgaricus] 1 млрд КУО. Не містить молочних продуктів, сої, деревних горіхів, доданого цукру, наповнювачів, штучних ароматизаторів, барвників, підсолоджувачів або консервантів. Міністерство сільського господарства США про організацію / без ГМО перевірено. Веганський сертифікований / Кошерний.

Дозування

Змішайте 1 мірну ложку з 8 унціями води (мерна ложка входить в комплект). Смачно з несолодким мигдальним або рисовим молоком.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Не використовуйте, якщо пломба пошкоджена або відсутня. Примітка: упаковано за вагою, а не за обсягом. Може виникнути осідання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Органічний Протеїн (Organic Protein)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення