Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 капсул

Код: 35126
Фото товару Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 ка
Фото складу Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 ка
Фото використання Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 ка
Основне фото товара Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 ка
(5)
1470 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
MorDHA Prenatal Lemon Flavor 30 капсул від Minami Nutrition, як повідомляється, забезпечує здорову кількість омега-3 жирних кислот для вагітних жінок і молодих мам ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Мультивітаміни для вагітних 30 капсул

Minami Supercritical Prenatal, Мультивітаміни для вагітних, 30 капсул

Опис

MorDHA Prenatal – Lemon Flavor – 30 капсул від Minami Nutrition, як повідомляється, забезпечує здорову кількість омега-3 жирних кислот для вагітних жінок і молодих мам для підтримки здорового росту та розвитку дитини.

Омега-3 жирні кислоти – це незамінні жирні кислоти, які не виробляються в організмі, але можуть бути отримані з дієти та добавок. ДГК (докозагексаєнова кислота)‚ тип омега-3 жирної кислоти‚ важливий для вагітних і годуючих матерів і може підтримувати розвиток мозку плода та новонародженого.

Дослідження показують, що споживання омега-3 під час вагітності знижує ризик алергії та шкірних захворювань у новонароджених. Хоча DHA також може підтримувати здорову вагітність і розвивати зір, пізнання та центральну нервову систему вашої дитини, EPA потенційно може покращити здоров’я серця, реакцію запалення та імунітет. Повідомляється, що омега-3 підтримує здорову вагу при народженні, знижує ризик передчасних пологів і перепадів настрою, а також зміцнює кістки.

Омега-6 жирні кислоти та лінолева кислота в цій дієтичній добавці від Minami Nutrition можуть підтримувати певні аспекти здоров’я серця, боротися із запаленнями та сприяти загальному здоров’ю.

Омега-9 жирні кислоти в MorDHA Prenatal – Lemon Flavor – 30 softgels від Minami Nutrition, як повідомляється, підтримують здоров’я серцево-судинної системи та метаболізм, а також вагітних і молодих матерів.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 9 Калорій з жиру 7 Загальний жир 1 г / 1% Насичені жири 0 г / 0% Ненасичені жири 0,5 г Транс-жири 0 г Загальна кількість омега-3 жирних кислот 640 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 480 мг EPA (ейкозапентаєнова кислота) 104 мг Інші омега-3 56 мг Відсоток добових значень базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інгредієнти: глибоководний риб’ячий жир (анчоус, сардина та скумбрія), риб’ячий желатин, рослинний гліцерин, натуральний лимонний ароматизатор, екстракт розмарину, натуральні змішані токофероли без ГМО (антиоксидант). Містить сою. Без глютену / без молочних продуктів.

Дозування

Дорослі приймають по 1 м’якій таблетці на день, запиваючи водою. Найкраще приймати з їжею.

Запобіжні заходи

Не призначений для дітей. Як і з будь-якою дієтичною добавкою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте алергію на йод, використовуєте засоби для розрідження крові, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під медичним наглядом. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в темному‚ прохолодному‚ сухому місці. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мультивітаміни для вагітних (PreNatal Multivitamins)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення