I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток

Код: 35122
Фото товару I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток
Фото складу I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток
Фото використання I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток
Основне фото товара I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток
(5)
3190 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Часто кажуть, що ваші очі - це перше, що зникає, коли ви стаєте старше. Це стосується не лише погіршення зору у вас також є ризик ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Діосмін Гесперидин 60 таблеток

I Comp With Diosmin 95%, Діосмін Гесперидин, 60 таблеток

Опис

Часто кажуть, що ваші очі - це перше, що зникає, коли ви стаєте старше. Це стосується не лише погіршення зору; у вас також є ризик розвитку певних проблем із очима з віком. Частково це пов’язано з наявністю шкідливих частинок, званих вільними радикалами, які можуть пошкодити клітини. Вільні радикали пов’язують із певними симптомами, які впливають на ваші очі, включаючи помутніння зору. Ви можете захистити свої очі від вільних радикалів, якщо носити сонцезахисні окуляри, коли ви на вулиці, і не курити. Обмеження впливу вітру, пилу, піску та інших факторів навколишнього середовища також може допомогти захистити ваш зір. Прийом добавки, яка сприяє здоров’ю очей і зору, також може бути корисним.

I Comp від Priority One забезпечує ваші очі потужною комбінацією поживних речовин і трав, які підтримують хороший зір. Ця добавка призначена для захисту ваших очей від пошкодження, спричиненого вільними радикалами. Окрім прийому цієї добавки, також важливо регулярно відвідувати свого окуліста, щоб переконатися, що ваші очі в хорошому стані. Вам також слід виконувати вказівки лікаря, якщо у вас є проблеми із зором, оскільки I Comp не призначений для заміни традиційного лікування. Деякі з активних інгредієнтів у кожній таблетці I Comp включають:

Одна пляшка Priority One's I Comp від Priority One містить 60 таблеток, яких вистачає приблизно на один місяць у рекомендованій дозі. Приймайте дві таблетки на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві (2) таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 1‚000 мг / 1‚667% Вітамін Е (у вигляді d-альфа-токоферолу сукцинату) 400 МО / 1‚333% Цинку ( у вигляді глюконату цинку) 30 мг / 200% селену (у вигляді l-селенометіоніну (bio sel 5000) 50 мкг / 71% міді (у вигляді карбонату/глюконату міді) 2 мг / 100% хрому (у вигляді полінікотинату хрому) (Chromemate CM-100M) 200 мкг / 167 % Dunadiella (цілий) (бетатен 7,5% N) 54 мг / (природні змішані каротиноїди (бета-каротин, альфа-каротин, криптоксантин, зеаксантин, лютеїн)) Ацтекська календула (квітка) (ксанголд 10% GFB) 6 мг / (лютеїн і зеаксантин) ефіри) Альфа-ліпоєва кислота 50 мг / Апельсин (фрукти) (citrus sinensis) (діосмін 95%) 50 мг / Гіркий апельсин (фрукти) (citrus aurantium) (біофлавоноїди 25%) 200 мг / Софора японська (брунька квітки) (95% кверцетину) 100 мг / Софора японська (квіткові бруньки) (95% рутину) 100 мг / Чорниця (ягоди) (25% антоціанозидів) 80 мг / Очанка (повітряна) (Euphrasia off.) 50 мг / N-ацетил L-цистеїн 200 мг / L-глутатіон 10 мг / Щодня Значення не встановлено. Інші інгредієнти: гіпромелоза, ефіри каротиноїдів, агар, сахароза, пальмова олія, аскорбілпальмітат, кальцію стеарат, желатин, соєва олія, змішані токофероли, аскорбат натрію, діоксид кремнію, глютен вільний мальтодекстрин‚ мікрокристалічна целюлоза ‚ стеаринова кислота (рослинна)‚ стеарат магнію (рослинна)‚ метилцелюлоза. Містить сою. Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Сертифіковано GMP.

Дозування

Дорослі приймають дві (2) таблетки на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Діосмін Гесперидин (Diosmin Hesperidin)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, SIBO-MMC, Підтримка MMC, 180 капсул
(5)
4050 грн
Доставлення