Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул

Код: 35121
Фото товару Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул
Фото складу Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул
Фото використання Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул
Основне фото товара Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Навіть вчені не виявили всіх функцій передміхурової залози, але вони знають, що вона важлива для статевої та сечовидільної функції у чоловіків. Простата відповідає за створення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Підтримка простати 120 капсул

Priority One, Prostate Health, Підтримка простати, 120 капсул

Опис

Навіть вчені не виявили всіх функцій передміхурової залози, але вони знають, що вона важлива для статевої та сечовидільної функції у чоловіків. Простата відповідає за створення насінної рідини, яка потрібна сперматозоїдам, щоб досягти кінцевого пункту призначення. Якщо передміхурова залоза збільшується з будь-якої кількості причин, це може викликати неприємні та неприємні симптоми, такі як нетримання сечі.

Простатит - це захворювання, яке вражає простату і викликає набряк і подразнення. Це часто є результатом інфекції та може повторюватися; це може спричинити невідкладність і пекучий біль під час сечовипускання. Може бути біль або тиск у прямій кишці через розташування простати. Інші симптоми включають лихоманку, озноб, виділення під час дефекації або зниження лібідо.

Як і всі інші органи, передміхурова залоза функціонує найкраще, коли вона має всі необхідні вітаміни та мінерали. Ті, хто не в змозі щодня харчуватися збалансовано, можуть розглянути можливість прийому добавки, як-от Prostate Health Priority One. Кожна капсула містить такі поживні речовини:

Рекомендована добова доза Prostate Health від Priority One становить від однієї до трьох капсул на день. У такому дозуванні кожної пляшки має вистачити від двох до чотирьох місяців.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: три (3) капсули Порції в упаковці: 40 Кількість на порцію / Магній (у вигляді оксиду глюконату магнію) 2 мг / Цинк (у вигляді біс-гліцинату цинку) 12 мг / 80% Saw Palmetto (фрукти) (Serenoa repens) (екстракт 4) : 1) 300 мг / L-аланін 405 мг / L-гліцин 405 мг / L-глутамінова кислота 405 мг / Простата 240 мг / Pygeum (кора) (Pygeum africanum) (екстракт 4: 1) 75 мг / Uva Ursi (лист) (Wild-Crafted) (Arctostaphylos uva ursi) 30 мг / гарбуз (насіння) (Curcurbita Pepo) 30 мг / бджолиний пилок 15 мг / льон (насіння) (органічний холодного помелу) (Linum Usitatissimum) 30 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий хелат, мальтодекстрин, силікат кальцію, лимонна кислота, діоксид кремнію, капсула (желатин, очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP.

Дозування

Приймайте три (3) капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка простати (Prostate Support)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
(5)
3889 грн
Доставлення