Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул

Код: 35119
Фото товару Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото складу Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото використання Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул
Основне фото товара Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул
(5)
1900 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ваші наднирники роблять чимало для вашого тіла. Ці залози, розташовані на нирках, виробляють і виділяють цілий ряд важливих гормонів, які підтримують різні функції організму. Зовнішня ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Підтримка наднирників 90 капсул

Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 90 капсул

Опис

Ваші наднирники роблять чимало для вашого тіла. Ці залози, розташовані на нирках, виробляють і виділяють цілий ряд важливих гормонів, які підтримують різні функції організму. Зовнішня частина цих залоз, яка називається корою надниркових залоз, виробляє гормони, які допомагають організму використовувати білки, жири та вуглеводи з їжі, яку ви їсте; водночас виробляє гормони, які зменшують запалення та сприяють здоров’ю серцево-судинної системи. Внутрішня частина, яка називається мозковою речовиною надниркових залоз, може допомогти вам впоратися з емоційним і фізичним стресом.

Коли ваші надниркові залози не працюють належним чином і не можуть виробляти достатню кількість гормонів, це може спричинити різноманітні симптоми. До них відносяться дратівливість, втома, втрата апетиту, витончення волосся та біль у суглобах. У цьому випадку ви можете скористатися добавкою, яка сприяє здоровій роботі надниркових залоз.

Adrenal від Priority One забезпечує необхідну підтримку ваших надниркових залоз. Його єдиним активним інгредієнтом є екстракт надниркових залоз, отриманий зі свиней. Кожна капсула містить 250 мг цього екстракту, який стимулює роботу надниркових залоз. Це може допомогти вам відчути себе більш енергійним і краще справлятися зі стресом. Крім того, вашій травній системі також легше розщеплювати та використовувати жири та вуглеводи з продуктів, які ви їсте.

Якщо у вас низька функція надниркових залоз, окрім прийому цієї добавки, важливо дотримуватися порад лікаря. Ця добавка не призначена для заміни традиційного лікування.

Одна пляшка Priority One's Adrenal містить 90 капсул‚ яких має вистачити від одного до трьох місяців‚ залежно від вашої дози. Приймайте від однієї до трьох капсул на день, якщо інше не призначено лікарем.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) капсула на порцію / надниркова залоза 250 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий хелат, діоксид кремнію, капсула (желатин, очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Цей продукт містить природні гормони надниркових залоз. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, SIBO-MMC, Підтримка MMC, 180 капсул
(5)
4050 грн
Доставлення