Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток

Код: 35104
Фото товару Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток
Фото складу Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток
Фото використання Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток
Основне фото товара Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток
(5)
1545 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Жувальні цукерки з куркумою Solaray забезпечують підтримку у відповідь на запалення та сприяють здоровому травленню завдяки 260 мг комплексу куркуміну 3 з екстракту куркуми та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Solaray Куркума 60 таблеток

Turmeric Gummies Natural Mango Flavor, Куркума, 60 таблеток

Опис

Жувальні цукерки з куркумою Solaray забезпечують підтримку у відповідь на запалення та сприяють здоровому травленню завдяки 260 мг комплексу куркуміну 3 з екстракту куркуми та 10 мг кореня імбиру на порцію. Куркумін, ключовий інгредієнт куркуми, може допомогти підтримати організм проти шкідливих вільних радикалів, сприяти виробленню енергії, підтримувати тепло суглобів і серця, а також імунну відповідь. Чудовий натуральний смак манго Лабораторно підтверджено‚ Без глютену‚ Веганський (без тваринного желатину) Без штучних ароматизаторів, барвників чи підсолоджувачів Виготовлено із запатентованого комплексу куркуміну C3 Solaray (260 мг). Solaray поєднує екстракт куркуми з коренем імбиру, що підтримує здорову реакцію запалення після виснажливих фізичних вправ. Куркумін, активний інгредієнт куркуми, також сприяє здоровому травленню, здоровому рівню енергії та здоровій імунній відповіді. Без штучних ароматизаторів, барвників і підсолоджувачів, вони присмачують цю гумку чудовим натуральним смаком манго. Ніколи не додають кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози; Solaray підсолоджує угоду органічним сиропом тапіоки та сирим тростинним цукром. Як завжди, ці продукти не містять глютену, веганські та перевірені лабораторією. Подаруйте своєму тілу необхідну підтримку та енергію за допомогою цієї гумки з куркумою!

Офіційний сайт: http: //www.solaray.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 штуки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 15 Загальна кількість вуглеводів 4 г / 1% Загальна кількість цукрів 2 г / Включає 2 г доданих цукрів / 4% Куркумін С3 Комплекс Екстракт куркуми (Curcuma longa) (кореневище) )(Стандартизовано до 95% куркуміноїдів = 250 мг) 260 мг / Корінь імбиру (Zingiber officinale Roscoe) (кореневище) 10 мг / Відсоток добової норми на основі дієти з 2‚000 калорій. Денна норма не встановлена. ІНШІ ІНГРЕДІЄНТИ: органічний сироп тапіоки, необроблений тростинний цукор, вода, пектин, лимонна кислота, натуральний ароматизатор з іншими натуральними ароматизаторами, кокосова олія та карнаубський віск. Веганський/безглютеновий/лабораторно перевірено

Дозування

Інструкція: Використовуйте лише за призначенням. Приймайте дві жувальні гумки щодня. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Запобіжні заходи

Попередження: не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей. Повідомляйте свого ліцензованого медичного працівника про використання цього продукту.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)