Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 капсул

Код: 34976
Фото товару Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 кап
Фото складу Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 кап
Фото використання Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 кап
Основне фото товара Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 кап
3298 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Менопауза це період у житті кожної жінки, коли менструальний цикл уповільнюється, аж кінець кінцем припиняється. Зазвичай це трапляється у віці від 45 до 55 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Підтримка естрогену 60 капсул

Estro-Flash with Lifenol and AvoVida, Підтримка естрогену, 60 капсул

Опис

Менопауза — це період у житті кожної жінки, коли менструальний цикл уповільнюється, аж кінець кінцем припиняється. Зазвичай це трапляється у віці від 45 до 55 років, але це може статися раніше, якщо ви перенесли операцію з видалення яєчників; це називається медичною менопаузою‚ і також може бути наслідком деяких медичних процедур. Під час менопаузи ваше тіло починає виробляти менше естрогену, через що місячні приходять рідше. Менопауза зазвичай триває кілька років, але в деяких випадках може тривати до 10 років.

Ви можете відчувати такі неприємні симптоми, як припливи, перепади настрою, зниження статевого потягу та сухість піхви. Ви також можете відчувати, що ваше серце прискорюється, або мати проблеми зі сном вночі. Нічна пітливість – ще одне поширене явище в жіночому організмі під час менопаузи.

Якщо вам потрібна допомога в покращенні самопочуття та полегшенні легких симптомів, такі добавки, як Estro-Flash від Priority One, можуть природним чином збалансувати рівень естрогену, а також заспокоїти деякі симптоми менопаузи, такі як запаморочення.

Кожна таблетка містить такі трави:

Приймайте від однієї до трьох таблеток на день, якщо інше не рекомендовано лікарем. При прийомі в такому дозуванні кожної пляшки Estro-Flash від Priority One із 120 таблеток вистачить на чотири місяці.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві (2) вегетаріанські капсули. Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / AvoVida (авокадо (фрукти) і соєві (боби) неомилювані речовини) 200 мг / Чорний кохош (корінь) (Cimicifuga racemosa) 150 мг / Dong Quai (корінь) ( Angelica senensis) 150 мг / Солодка (корінь) (Glycyrrhiza glabra) 150 мг / Хміль (квітка) Екстракт ліфенолу (humulus lupulus) 85 мг / Chaste Tree (ягода) (екстракт 4: 1) (Vitex angus-castus) 30 мг / США Добова норма не встановлено. Інші інгредієнти: рисовий хелат, змішані токофероли, діоксид кремнію, мальтодекстрин без глютену, діоксид кремнію, вегетаріанська капсула (гіпромелоза, очищена вода). Містить сою. Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Сертифікат GMP. Вегетаріанська рецептура.

Дозування

Приймайте дві (2) капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Цей продукт містить корінь солодки та клопогона, які не можна вживати вагітним жінкам. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка естрогену (Estrogen Support)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
(5)
3889 грн
Доставлення