Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул

Код: 34961
Фото товару Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул
Фото складу Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул
Фото використання Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул
Основне фото товара Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул
(5)
3405 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 22.07.2024, без передоплати
Ваші надниркові залози відіграють важливу роль у регулюванні ключових функцій у вашому організмі. Ці залози розташовані на верхній частині ваших нирок, і вони виробляють гормони, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Підтримка наднирників 180 капсул

Priority One, Adrenal 250 mg, Підтримка наднирників, 180 капсул

Опис

Ваші надниркові залози відіграють важливу роль у регулюванні ключових функцій у вашому організмі. Ці залози розташовані на верхній частині ваших нирок, і вони виробляють гормони, які підтримують вашу імунну систему, допомагають зменшити запалення, допомагають вам краще справлятися зі стресовими ситуаціями, а також впливають на те, як ваше тіло переробляє жири та вуглеводи в продуктах, які ви їсте. Надниркові залози також виробляють гормони, які використовуються репродуктивною системою, незалежно від того, чоловік ви чи жінка.

Коли ваші наднирники не функціонують належним чином, вони не можуть виробляти достатній рівень необхідних гормонів. Низька функція надниркових залоз може спричинити низку проблем, таких як втома, занепокоєння, шлунково-кишкові проблеми, сприйнятливість до інфекцій та проблеми з концентрацією.

Priority One's Adrenal 250 мг – це добавка, яка допомагає підтримувати функцію надниркових залоз і може зменшити стрес, підвищити енергію та сприяти здоровому травленню. Кожна капсула містить:

Кожної пляшки Adrenal 250 мг від Priority One має вистачити приблизно на два-шість місяців у рекомендованій дозі від однієї до трьох капсул на день, якщо інше не призначено лікарем. Ви повинні попросити свого лікаря дізнатися, чи підходить вам цей продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Adrenal 250 мг 180 капсул не містить консервантів, бісфенолу А (BPA) і фталатів.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) капсула на порцію / надниркова залоза 250 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий хелат, діоксид кремнію, капсула (желатин, очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Цей продукт містить природні гормони надниркових залоз. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, SIBO-MMC, Підтримка MMC, 180 капсул
(5)
4050 грн
Доставлення