Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул

Код: 34955
Фото товару Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Фото складу Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Фото використання Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
Основне фото товара Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул
1416 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Вітамін D також званий холекальциферолом є одним із найважливіших вітамінів для вашого організму, і його дефіцит може призвести до численних негативних наслідків. Цей вітамін працює ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Вітамін D3 90 капсул

Priority One, Sun-D3 3000 IU, Вітамін D3, 90 капсул

Опис

Вітамін D (також званий холекальциферолом) є одним із найважливіших вітамінів для вашого організму, і його дефіцит може призвести до численних негативних наслідків. Цей вітамін працює у взаємодії з іншими вітамінами та мінералами, такими як магній. На жаль, не всі мають достатньо вітаміну D; порівняно небагато харчових продуктів містять його в необхідному рівні. Це в основному доступно через незахищений вплив сонячного світла, але напружений графік і похмурий клімат можуть тримати вас у приміщенні.

Цей вітамін корисний для підтримки здоров'я кісток і зубів. Це тому, що він допомагає вашому організму засвоювати та використовувати кальцій, який ви споживаєте. Дефіцит вітаміну D може негативно вплинути на ваш настрій, когнітивні функції та загальний стан здоров’я.

Sun-D3 3‚000 МО від Priority One – це добавка, яка допомагає організму отримати достатню кількість вітаміну D. Вона забезпечує вітамін D3‚, який, як відомо, є найбільш активною та біодоступною формою поживної речовини. Вітамін D3 корисний для підтримки скелетної системи та підвищення імунітету, а також для правильного розвитку міцних зубів і кісток. Кожна доза забезпечує колосальні 3‚000 МО вітаміну D. (Подумайте про те, щоб ваш лікар контролював рівень вітаміну D у крові під час прийому цієї добавки. Крім того, вагітні жінки повинні використовувати добавку лише за порадою своїх лікарів.)

Ви повинні приймати одну капсулу цієї добавки на день‚ або за вказівкою вашого лікаря Sun-D3 Priority One 3‚000 МО. Капсула також містить желатин. Желатин корисний для прискорення росту м’язів, підтримки здорової ваги, полегшення легкого болю в суглобах та сприяння міцному та здоровому волоссю.

Priority One Nutritional Supplements Inc. виробляє харчові та натуральні продукти здоров’я за високими стандартами‚ і працює з 1987 року. Це сімейний бізнес із клієнтською базою не лише в Північній Америці, але й у всьому світі.

Офіційний сайт: http: //www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) вегетаріанська капсула, кількість на порцію / вітамін D3 (як холекальциферол) 3‚000 МО / 750% Інші інгредієнти: рисовий хелат, бета-циклодекстрин, вегетаріанська капсула (гіпромелоза, очищена вода). Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP. Вегетаріанська рецептура.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Особам, які приймають більше 2‚000 МО вітаміну D на день, рекомендується контролювати рівень вітаміну D у крові під контролем лікаря. Зберігати в недоступному для дітей. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3513 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5555 грн
Доставлення
Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
(5)
3889 грн
Доставлення