Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток

Код: 34904
Фото товару Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток
Фото складу Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток
Фото використання Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток
Основне фото товара Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток
(5)
2906 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Боротьба з постійним стресом стала нормою нашого стрімкого способу життя. Стрес впливає на кожного, незалежно від того, працюєте ви довго, хвилюєтеся про майбутнє чи просто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Priority One Підтримка стресу 60 таблеток

Priority One, Mega Stress, Підтримка стресу, 60 таблеток

Опис

Боротьба з постійним стресом стала нормою нашого стрімкого способу життя. Стрес впливає на кожного, незалежно від того, працюєте ви довго, хвилюєтеся про майбутнє чи просто поганий день. Стрес виникає не лише у вашій голові: він може — і часто призводить — до ряду негативних фізичних побічних ефектів, зокрема:

Mega Stress від Priority One складається з унікальної формули, розробленої для захисту організму від стресу під час депресії та тривоги. Mega Stress — це унікальна добавка, що містить низку вітамінів групи B і запатентовану суміш трав, які разом допомагають природним чином підвищити рівень енергії.

Відомо, що вітамін B відіграє важливу роль у нервовій системі, виробництві енергії, травленні та здоров’ї шкіри. Вітамін B-1‚ також відомий як тіамін‚ використовується вашим організмом для сприяння правильному травленню та засвоєнню поживних речовин; крім того, цей вітамін допомагає метаболізувати вуглеводи, жири та білки в глюкозу, яку організм потім використовує, щоб забезпечити вас енергією. Вітамін B-6 сприяє здоров’ю травного тракту, а вітаміни B-1 і B-12 необхідні для здоров’я центральної нервової системи. Також було припущено, що вітамін B-12 може сприяти кращій пам’яті, неврологічному функціонуванню та навіть емоційному благополуччю. З іншого боку‚ дефіцит вітаміну B-12 може призвести до анемії або пошкодження нервів; вітамін особливо важливий для вегетаріанців і веганів, тому що він природним чином не міститься в рослинах.

Нарешті, вітаміни групи B також сприяють збереженню блиску та здоров’я вашого волосся та шкіри. Клітини всередині вашого тіла, включаючи клітини шкіри та волосся, постійно відмирають і замінюються новими клітинами. Вітамін B-12 необхідний для синтезу РНК і ДНК і відтворення клітин. Дефіцит вітамінів B-1, B-2, B-9‚ або B-12 може призвести до різноманітних шкірних захворювань; вони можуть включати акне, сухість або дерматит.

Корінь женьшеню, ще один інгредієнт Mega Stress, є адаптогеном, який дозволяє йому регулювати рівень гормонів у вашому організмі. Якщо рівень будь-якого гормону занадто високий або занадто низький у вашому організмі, адаптогени працюють, щоб повернути гормон у природний баланс. У результаті вони допомагають полегшити симптоми, спричинені стресом.

Mega Stress від Priority One містить корінь солодки, і, на жаль, його не можна вживати вагітним жінкам.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http: //www. priorityonevitamins. com

Інгредієнти

Розмір порції: Дві (2) таблетки Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 500 мг / 833% Тіамін гідрохлорид (вітамін B1) 100 мг / 6,667% Рибофлавін (вітамін B2) 100 мг / 5‚882% ніацин (у вигляді ніацинаміду) 100 мг / 500% вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCL) 100 мг / 5‚000% фолієвої кислоти (у вигляді (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти) 400 мкг / 100% (еквівалентно 741 мкг (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти ‚ сіль глюкозаміну) (кватрефолієва кислота) Вітамін B-12 (у вигляді метилкобаламіну) 500 мкг / 8‚333% біотин 200 мкг / 67% пантотенова кислота 500 мг / 5‚000% цинк (у вигляді піколінату/хлориду цинку) 16 мг / 106% хрому (у вигляді хрому). Полінікотинат) (ChromeMate) 200 мкг / 167% холіну (бітартрат) 100 мг / пара-амінобензойна кислота (PABA) 50 мг / інозит 100 мг / гіркий апельсин (фрукти) (25% біофлавоноїдів) 250 мг / солодка (корінь) (Glycyrrhiza glabra) 500 мг / Азійський женьшень (корінь) (5% гінзенозидів) 250 мг / Концентрат надниркових залоз 290 мг / Добова норма США не встановлена. Інші інгредієнти: дикальцій фосфат, рослинна стеаринова кислота, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, кроскармелоза натрію, рослинний стеарат магнію, мальтодекстрин, метилцелюлоза. Не містить консервантів. Без бісфенолу А (BPA) і фталатів. Без ГМО. Сертифікат GMP.

Дозування

Приймайте по дві (2) таблетки щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Містить корінь солодки, який не можна вживати вагітним жінкам. Цей продукт містить природні гормони надниркових залоз. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3431 грн
Доставлення
Priority One, Enzy-Gest, Ферменти, 250 таблеток
(5)
5426 грн
Доставлення
Priority One, SIBO-MMC, Підтримка MMC, 180 капсул
(5)
3956 грн
Доставлення