Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул

Код: 34887
Фото товару Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул
Фото складу Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул
Фото використання Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул
(5)
1202 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Травяний водний баланс сечогінні добавки або таблетки для зволоження, призначені для осіб, які з багатьох можливих причин утримують некомфортну вагу води. Herbal Water Balance ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Трави 50 капсул

Progressive Labs, Herbal Water Balance, Трави, 50 капсул

Опис

Трав’яний водний баланс — сечогінні добавки (або таблетки для зволоження), призначені для осіб, які з багатьох можливих причин утримують некомфортну вагу води. Herbal Water Balance від Progressive Labs розроблено на основі комбінації рослинних компонентів, призначених для усунення затримки води, а також поганого відтоку сечі.

отвір

Трав’яний водний баланс, як правило, отримано з Південної Африки, включає цю рослину, оскільки її, можливо, використовували для підтримки здоров’я сечовивідних шляхів. Таким чином, деякі вважають, що певні речовини в бучу можуть сприяти відтоку сечі, можливо, позбавляючи організм від надлишку води.

Гортензія

Ці рослини зазвичай зустрічаються в деяких частинах Азії, а також Америки. З точки зору його ролі в сечогінній добавці Progressive Labs, Herbal Water Balance, деякі припускають, що корінь гортензії призводить до збільшення виділення сечі.

Uva Ursi

Ця рослина отримала свою назву через те, що ведмеді виявляють до неї пристрасть; Uva Ursi на латині означає «ведмежий виноград», тому його іноді називають мучницею. Протягом багатьох років рослина використовувалася в можливих лікувальних цілях. Uva Ursi містить хімічну речовину під назвою глікозид арбутин, яка має антимікробні властивості та, можливо, може використовуватися як сечогінний засіб.

імбир

Підземне стебло (кореневище) цієї рослини добре відоме своїм застосуванням у кулінарії, але воно також може похвалитися багатьма можливими лікарськими застосуваннями. Наприклад, імбир можна використовувати для вирішення різних шлунково-кишкових проблем, таких як хвороба руху, розлад шлунку, діарея та апетит. Деякі люди також використовують імбир для лікування деяких болів у суглобах, болі в м’язах тощо.

Імбир також містить хімічні речовини, які можуть допомогти полегшити запалення‚ що, можливо, може сприяти відтоку сечі.

лопух

Листя та насіння використовуються для виготовлення ліків із можливою перевагою збільшення потоку сечі.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: запатентовану суміш 430 мг Бучу (листя)‚ пирію (корінь)‚ гортензії (корінь)‚ кукурудзи (шовку)‚ ялівцю (ягоди)‚ лопуха (корінь)‚ уви урсі (листя)‚ імбиру (корінь) ‚ петрушка (лист)‚ алтея (корінь). Інші інгредієнти: желатин, рисове борошно, рослинний стеарат магнію.

Дозування

Одна овочева капсула під час їжі.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)