Pine Needle Liquid Extract 2000 ml, Екстракт хвої, 59 мл

Код: 24693
Основне фото товара Pine Needle Liquid Extract 2000 ml, Екстракт хвої, 59 мл
(5)
1506 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Виготовляється зі свіжої хвої, вирощеної в диких умовах. Сосна біла східна Pinus Strobus. Високий вміст вітаміну С, біофлавоноїдів, антиоксидантів, шикімової кислоти. Можна використовувати замість чаю з хвої. Мякий смак ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Noelle's Naturals Екстракт хвої 59 мл

Pine Needle Liquid Extract 2000 ml, Екстракт хвої, 59 мл

Виготовляється зі свіжої хвої, вирощеної в диких умовах. Не всі Сосни однакові. Ми використовуємо лише хвою східної білої сосни (Pinus Strobus), яка є нетоксичною та безпечною для проковтування. Ми використовуємо органічний розчин для екстракції очерету без глютену, щоб отримати властивості цього чудового лікарського дерева. Чудовий засіб для підтримки імунітету. Високий вміст вітаміну С, біофлавоноїдів, антиоксидантів, шикімової кислоти. Корисно для очищення організму від шкідливих патогенів. Не використовуйте, якщо у вас алергія на сосну, якщо ви годуєте грудьми чи вагітні. Як і з усіма добавками, перед використанням проконсультуйтеся зі своїм лікарем або сертифікованим травником. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань. ПРИМІТКА: ЦЕ НЕ СОСНОВА ОЛІЯ. Якщо ви очікуєте, що це буде висококонцентроване та з сильним ароматом, як ефірна олія, це не те. Східна біла сосна — це м’яка сосна, і наш екстракт матиме дуже ніжний сосновий аромат і смак. Це жодним чином не означає, що він неефективний. Прочитайте опис та інформацію про дозування на зображенні.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)