Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул

Код: 34883
Фото товару Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул
(5)
1489 грн.
Під замовлення
Пептична виразка може бути надзвичайно болючою. Іноді вам може здаватися, що неможливо позбутися від дискомфорту: лягаєте ви чи сидите, їсте чи не їсте — це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Лакриця 90 капсул

Progressive Labs, DGL Complex, Лакриця, 90 капсул

Опис

Пептична виразка може бути надзвичайно болючою. Іноді вам може здаватися, що неможливо позбутися від дискомфорту: лягаєте ви чи сидите, їсте чи не їсте — це може погіршити самопочуття. Крім того, пептична виразка також може спричинити внутрішню кровотечу або інфекції, якщо її не лікувати.

Пептичні виразки — це відкриті рани слизової оболонки стравоходу, шлунка або тонкої кишки. Якщо вони присутні в шлунку або стравоході, вони відомі як виразки шлунка; виразки в тонкій кишці називаються виразками дванадцятипалої кишки. Їх поява може бути пов’язана з неправильним харчуванням, стресом, бактеріальною інфекцією H. pylori, курінням, вживанням кофеїну або певних ліків. Симптоми включають біль або відчуття печіння в животі або грудній клітці, нудоту, блювоту кров’ю, чорний стілець і незрозумілу втрату ваги. Якщо у вас є ці симптоми, але у вас не діагностовано пептичну виразку, зверніться до лікаря, щоб виключити інші захворювання.

У деяких випадках такі добавки, як комплекс DGL від Progressive Labs від Progressive Labs, можуть полегшити легкі пептичні виразки, допомагаючи відновити слизову оболонку шлунка або кишечника. Кожна капсула містить такі інгредієнти:

Цієї пляшки з 90 капсул DGL Complex від Progressive Labs вистачить вам приблизно на один місяць при рекомендованому дозуванні однієї таблетки тричі на день. Приймайте більше, якщо рекомендує ваш лікар.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: дегліциризований екстракт кореня солодки 4:1 200 мг NAG (N-ацетил глюкозамін) 30 мг гамма-оризанол 25 мг гліцин 25 мг сирий концентрат свинячої привушної залози 5 мг інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, желатин

Дозування

Одна капсула тричі на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лакриця (Licorice DGL)