Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г

Код: 34882
Фото товару Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г
Фото складу Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г
Фото використання Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г
Основне фото товара Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г
(5)
2304 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Глютамін, як амінокислота, є невідємним інгредієнтом білка. Глютамін, який природним чином міститься в нашому організмі, виробляється в наших мязах, а звідти він виконує різноманітні функції ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Глутамін 500 г

Progressive Labs, Glutamine, Глутамін, 500 г

Опис

Глютамін, як амінокислота, є невід'ємним інгредієнтом білка. Глютамін, який природним чином міститься в нашому організмі, виробляється в наших м’язах, а звідти він виконує різноманітні функції організму. Наприклад, глутамін забезпечує клітинну енергію для багатьох клітин організму. Клітини нашого кишечника отримують багато енергії з глутаміну. Таким чином, глутамін відіграє важливу роль у підтримці здоров’я кишечника.

Кажуть, що як добавка порошок глутаміну, як-от Progressive Labs, потенційно сприяє анаболічному процесу, надаючи азот. Анаболічний процес — це процес, за допомогою якого наші тіла збільшують м’язову тканину, а також щільність кісток‚ тощо. Цей процес можливий, оскільки харчові молекули, які потрапляють в організм, розщеплюються на енергію, яка потім використовується клітинами в тканинах для підтримки та збільшення росту. Серед анаболічних процесів, у які міг би внести свій внесок порошок глютаміну Progressive Labs, одним із помітних процесів є метаболізм пуринів. Пурини - це сполуки в нашому організмі, які, розщеплюючись і метаболізуючись, можуть виконувати багато функцій організму. Наприклад, метаболізм АТФ (також званий аденозинтрифосфатом) призводить до розподілу та транспортування енергії для певних клітин. Цей розподіл енергії відповідає за багато важливих функцій, таких як синтез ДНК, РНК і білків.

Ось чому порошок глутаміну використовують люди, які прагнуть досягти певних фітнес-цілей, зосереджених на м’язовій масі. Глутаміновий порошок, подібний до Progressive Labs, потенційно міг би не тільки забезпечити необхідні тілесні передумови для нарощування м’язів, але й міг би забезпечити енергією, необхідною для досягнення цих цілей.

Порошок глютаміну Progressive Labs рекомендується змішувати по 1 чайній ложці з будь-яким напоєм, бажано перед тренуванням і перед сном.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: L-глутамін 5 г

Дозування

Змішайте 1 чайну ложку з вашим напоєм. Глютамін є найпопулярнішою амінокислотою, яка використовується для збільшення об’єму клітин. Для досягнення найкращих результатів використовуйте одну порцію через 15 хвилин після тренування та іншу порцію перед сном, щоб сприяти росту м’язової маси та росту клітин.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутамін (Glutamine)