Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 34864
Фото товару Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото складу Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото використання Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул
Основне фото товара Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
2062 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
За оцінками, 75-90% звернень до лікарів первинної ланки повязані зі стресом. Хронічний вплив фізичного та психологічного стресу може призвести до хронічного включення механізму боротьби або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка наднирників 60 капсул

Adrenal Resilience, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

За оцінками, 75-90% звернень до лікарів первинної ланки пов’язані зі стресом. Хронічний вплив фізичного та психологічного стресу може призвести до хронічного включення механізму «боротьби або втечі». Складна нейроендокринна система, відома як гіпоталамо-гіпофізарно-надниркова (HPA) вісь, відіграє вирішальну роль у реакції організму на стрес. Adrenal Resilience призначений для відновлення та стимулювання природного балансу або гомеостазу шляхом впливу на вісь HPA та інші пов’язані системи. Adrenal Resilience – це інноваційна формула, яка вміло поєднує давні традиції з сучасною наукою, щоб полегшити стреси повсякденного життя.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (з аскорбату кальцію та натуральної суміші c) 65 мг / 108% суміш для підвищення стійкості надниркових залоз 1045 мг / Екстракт базиліка (Ocimum tenuiflorum) (ціла рослина) (OciBest) ‚ стандартизований до 2,5% тритерпенових кислот; Екстракт кордицепса (Paecilomyces hepiali) (міцелій)‚ стандартизований до 7% кордицепінової кислоти; Екстракт дикого зеленого вівса (Avena sativa) (ціла рослина) (Neuravena); Екстракт родіоли (Rhodiola rosea) (корінь) (RhodioLife)‚ стандартизований до 3% розавінів. Natural C Blend 230mg / Extract Fruit Cili (Rosa roxburghii)‚ стандартизований до 20% природного вітаміну C; Екстракт Camu Camu (Myrciaria dubia) (цілий плід) (Camuninas)‚ стандартизований до 20% природного вітаміну С, 10% загальних поліфенолів‚ та 2% загальних глюкозидів аскорбінової кислоти; Екстракт амли (Emblica officinalis) (фрукти) (шабля)‚ стандартизований до 10% бета-глюкогаліну. Екстракт трикату 20 мг / (імбир [Zingiber officinale]‚ довгий перець [Piper longum]‚ чорний перець [Piper nigrum]) (плід і кореневище) (Trikatin) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза. Progressive Laboratories виготовила цей продукт на своєму підприємстві третьої сторони, яке пройшло перевірку GMP. (Належна виробнича практика).

Дозування

Приймайте по дві овочеві капсули один-три рази на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Смуга, що захищає від пошкоджень, навколо кришки та ущільнювача на пляшці. Не використовуйте, якщо пломба зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)