Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул

Код: 34855
Фото товару Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул
1524 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.10.2024, без передоплати
New Mood від Progressive Labs це добавка для підвищення настрою, призначена для потенційного полегшення симптомів тривоги, водночас, можливо, надаючи заспокійливий ефект. Екстракт звіробоюЦю траву використовували ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка стресу 60 капсул

Progressive Labs, New Mood, Підтримка стресу, 60 капсул

Опис

New Mood від Progressive Labs – це добавка для підвищення настрою, призначена для потенційного полегшення симптомів тривоги, водночас, можливо, надаючи заспокійливий ефект.

Екстракт звіробою

Цю траву використовували протягом століть через її можливі лікарські переваги. Наприклад, вже давно помічено, що звіробій може мати ефект підвищення настрою. Дослідження показали, що ця трава містить гіперицин (нафтодіан) і гіперфорин (фітохімікат) – дві речовини, які, як вважають, допомагають підтримувати сон і регулюють настрій, впливаючи на хімічні месенджери в нервовій системі нашого організму.

L-теанін

Ця речовина є амінокислотою, необхідним будівельним блоком білка. Він добре відомий тим, що міститься в зеленому чаї і має заспокійливу дію на людей. Недавні дослідження показали, що заспокійливий ефект цієї амінокислоти пояснюється тим, що вона підвищує рівень ГАМК в організмі та підвищує рівень серотоніну. ГАМК (або гамма-амніомасляна кислота) гальмує нейротрансмісію в нашому мозку; а серотонін є нейромедіатором, який, серед іншого, може впливати на наш настрій. Припускають, що L-теанін необов'язково покращує тривалість сну; радше‚ кажуть, що це покращує якість‚ можливо, залишаючи людину відпочилою.

Плід хмелю (екстракт)

Цю рослину протягом багатьох років використовували для різних цілей. Найвідомішим з яких є пиво; однак‚ його також використовували в медичних цілях. Хміль використовувався, можливо, для лікування симптомів тривоги, безсоння та неспокою.

Екстракт пасифлори

Спочатку цю рослину протягом століть використовували корінні жителі Північної Америки; зрештою‚ це було прийнято колоністами. Протягом багатьох років його використовували для його можливого впливу на викликання сну. Крім того, ця трава потенційно може допомогти зняти м’язові спазми та мати заспокійливий ефект.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: екстракт звіробою (надземні частини) (0,3% гіперіцину, 3,0% гіперфорину) 300 мг L-теаніну 100 мг екстракту хмелю (плоди) 100 мг екстракт пасифлори (надземні частини) 100 мг Інші інгредієнти: желатин, рослинний стеарат

Дозування

Одна капсула двічі на день або більше за вказівкою лікаря. Приймати між прийомами їжі натщесерце.

Запобіжні заходи

Не використовуйте цей продукт під час прийому будь-яких ліків, що відпускаються за рецептом, без поради вашого лікаря. Уникайте надмірного впливу УФ-випромінювання (наприклад, сонячного світла, засмаги) під час використання цього продукту. Не рекомендується вживати вагітним і годуючим жінкам.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)