D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г

Код: 34808
Фото товару D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г
Фото складу D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г
Фото використання D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г
Основне фото товара D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г
3889 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Енергетичні добавки Progressive Labs розроблені з D-рибозою та АТФ, щоб, можливо, підтримувати енергію в нашому тілі. РибозаМоносахарид або простий цукор рибоза виробляється в клітинах нашого тіла, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs D-рибоза в порошку 309 г

D-Ribose with Peak ATP, D-рибоза в порошку, 309 г

Опис

Енергетичні добавки Progressive Labs розроблені з D-рибозою та АТФ, щоб, можливо, підтримувати енергію в нашому тілі.

Рибоза

Моносахарид (або простий цукор) рибоза виробляється в клітинах нашого тіла, відіграючи важливу роль у виробництві енергії. Рибоза також бере участь у РНК (рибонуклеїновій кислоті), яка важлива для синтезу білка, який, у свою чергу, необхідний для підтримки нормального рівня енергії.

Для енергетичних добавок рибоза використовується для можливого підвищення спортивних результатів через переконання, що вона може збільшити м’язову енергію. Також вважається, що рибоза, можливо, прискорює час відновлення після тренувань. Добавки рибози також можна використовувати, щоб потенційно допомогти людям, які часто втомлюються. Однак, щодо енергетичних добавок, Progressive Labs розуміє, що рибозу часто найкраще використовувати в поєднанні з АТФ.

АТФ

Також званий аденозинтрифосфатом, АТФ складається з аденінового кільця, рибозного цукру та трьох фосфатних груп. Ця речовина, що підтримує енергію, є коферментом‚ що означає, що він допомагає ферментам у нашому організмі в процесі метаболізму. АТФ відповідає за постачання наших клітин енергією. Після того, як АТФ метаболізується і енергія постачається для різних процесів організму, коензим повертається до своїх основних компонентів. Це дозволяє їм безперервно перероблятися, виробляючи новий АТФ із відпрацьованих компонентів старого АТФ.

Однак у міру старіння рівень АТФ може поступово знижуватися, що призведе до зниження енергії. Ось чому енергетичні добавки, такі як D-рибоза з піком АТФ від Progressive Labs, потенційно можуть допомогти знизити рівень енергії, поповнюючи необхідні компоненти, необхідні вашому організму для продовження виробництва енергії на клітинному рівні.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 5 грамів (2 ч.л.) Порції в упаковці: приблизно 60 Кількість на порцію / % добової норми Калорії 20 Калорій з жиру 0 Загальних вуглеводів 5 г / 2% цукру 5 г D-рибози 5 г / пік АТФ (аденозинтрифосфату) 150 мг / Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. (Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому NSF GMP).

Дозування

Змішайте 5 грамів (2 чайні ложки) з 6-8 унціями води, швидко перемішайте та випийте. Приймати двічі на день або більше натщесерце за 30 хвилин до їди.

Запобіжні заходи

Проконсультуйтеся з медичним працівником перед використанням цього продукту, якщо ви діабетик, інсулінозалежний, вагітні або годуєте грудьми.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
D-рибоза в порошку (D-Ribose Powder)