Life Extension, D-Ribose Powder, D-рибоза в порошку, 150 г

Код: 7273
Основне фото товара Life Extension, D-Ribose Powder, D-рибоза в порошку, 150 г
(5)
1380 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 17.07.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без GMO LE. Допомагає підтримувати здоровий рівень енергії в серці та мязах. Харчова добавка. Біоенергія РИБОЗА. Вегетаріанська. Молекула, відома як АТФ аденозинтрифосфат, має вирішальне значення для стимулювання потоку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.24 кг

Life Extension D-рибоза в порошку 150 г

Life Extension, D-Ribose Powder, D-рибоза в порошку, 150 г

Опис

Молекула, відома як АТФ (аденозинтрифосфат), має вирішальне значення для стимулювання потоку клітинної енергії. Здорові активні клітини постійно поповнюють запас АТФ. D-рибоза, молекула вуглеводу, яка міститься в кожному живому організмі, необхідна для підтримки виробництва АТФ.

Допомагаючи підтримувати виробництво клітинної енергії, D-рибоза може бути особливо корисною для підтримки здоров’я серця.

Переваги порошку D-рибози

Підтримуйте свою енергію

D-рибоза, молекула вуглеводу, яка міститься в кожному живому організмі, необхідна для виробництва АТФ. У дослідженнях здорових спортсменів виснажені м’язові клітини, які отримували D-рибозу, сприяли здоровому рівню АТФ.

Молекула, відома як АТФ (аденозинтрифосфат), має вирішальне значення для стимулювання потоку клітинної енергії. Здорові активні клітини постійно поповнюють запас АТФ. Але нормальне старіння може зменшити здатність клітин всього тіла ефективно виробляти АТФ.

Виробляйте більше АТФ за допомогою D-рибози

D-рибоза, молекула вуглеводу, яка міститься в кожному живому організмі, необхідна для стимулювання виробництва АТФ. Дослідження за участю здорових спортсменів показали, що добавки D-рибози підтримують фізичні навантаження та відновлення. Допомагаючи підтримувати виробництво клітинної енергії, D-рибоза може бути особливо корисною для зміцнення здоров’я серця.

Веганська біоенергетична речовина RIBOSE без ГМО в нашому порошку D-рибози може допомогти підтримати витривалість під час фізичних вправ і виробництво клітинної енергії, а також підтримувати здоровий рівень енергії в серцевій і м’язовій тканинах.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) мірну ложку один або два рази на день з їжею для підтримки здоров’я серцево-судинної системи та рівня енергії в працюючих м’язах або за рекомендацією лікаря. Для альтернативного дозування приймайте одну (1) мірну ложку до і після тренування. D-Рибоза має природний м’яко солодкуватий смак і її можна змішувати з рідиною або в гарячу чи холодну їжу. D-рибозу можна використовувати як підсолоджувач. Щоб зберегти переваги порошку D-рибози, необхідно продовжувати його використання.

Композиція

Жодного.

Склад:
Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 5000 мг)
Порцій в упаковці: близько 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії20
Загальна кількість вуглеводів5 років2%
Загальний цукор5 років
Біоенергія RIBOSE (D-Рибоза)5000 мг
Денна цінність не встановлена.Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
D-рибоза в порошку (D-Ribose Powder)