Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул

Код: 34807
Фото товару Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул
2062 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Шукаєте детоксикацію? Ex-Tox II від Progressive Labs це добавки для детоксикації, які містять амінокислоти та інші інгредієнти, щоб, можливо, допомогти вашому організму виводити токсини ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Детокс 90 капсул

Progressive Labs, Ex-Tox II, Детокс, 90 капсул

Опис

Шукаєте детоксикацію? Ex-Tox II від Progressive Labs — це добавки для детоксикації, які містять амінокислоти та інші інгредієнти, щоб, можливо, допомогти вашому організму виводити токсини та інші домішки, з якими ми стикаємося і які, можливо, можемо поглинати в нашому повсякденному житті.

Фолієва кислота

Progressive Labs розробили свою добавку для детоксикації з фолатом, щоб допомогти запобігти виникненню анемії під час процесу детоксикації. Фолієва кислота є вітаміном групи В, і дослідження показують, що нестача вітамінів групи В викликає у людини анемію – стан, що характеризується відсутністю еритроцитів у нашому організмі.

Порошок кінзи

Більшість людей знають про застосування кінзи в кулінарії. Однак не всі знають про початкові дослідження його можливого використання в медичних цілях, особливо для детоксикації. Припускають, що порошок кінзи, можливо, видаляє надлишок або небажані важкі метали з організму, вимиваючи їх із сечею.

EDTA

Також згадується як (етилендіамінтетраоцтова кислота) - це амінокислота, яка, як кажуть, може зв'язуватися з токсичними металами в організмі та допомагати виводити їх з організму.

N-ацетил L-цистеїн

Ця амінокислота також відома під абревіатурою NAC. Деякі дослідження показують, що NAC потенційно може допомогти у виробництві нашим організмом глутатіону, іншої амінокислоти, яка, як вважають, має детоксикаційні властивості, тобто видаляє небажані або шкідливі домішки з нашого тіла.

Фульвокислота

Кажуть, що ця речовина, можливо, розчиняє певні мінерали та елементи в нашому тілі. Крім того, було припущено, що фульвокислота може сприяти транспортуванню поживних речовин, активувати метаболізм і багато іншого.

L-метіонін

Кажуть, що інша амінокислота L-метіонін необхідна для можливої ​​детоксикації печінки, яка відповідає за фільтрацію крові, що надходить із травного тракту.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кількість на порцію: фолат (у вигляді фолієвої кислоти) 1000 мкг порошку кінзи (листя) 400 мг EDTA (етилендіамінтетраоцтова кислота) 300 мг N-ацетил L-цистеїну 250 мг фульвової (гумінової) кислоти 200 мг R-ліпоєвої кислоти (K -RALA) 100 мг L-метіонін 50 мг DMSA (димеркаптоянтарна кислота) 12 мг Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, рослинний стеарат

Дозування

Три капсули на день‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)