Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул

Код: 34763
Фото товару Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул
Фото складу Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул
Фото використання Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул
Основне фото товара Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул
(5)
1747 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Medi-Clay-FX забезпечує рідкісне джерело кальцієвої бентонітової глини, яка сприяє детоксикації. Він містить унікальне джерело бентонітової глини під назвою алюмосилікат кальцію. Споживання глини всередину має довгу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Лінолева кислота 90 капсул

Premier Research Labs, Medi-Clay-FX, Лінолева кислота, 90 капсул

Опис

Medi-Clay-FX забезпечує рідкісне джерело кальцієвої бентонітової глини, яка сприяє детоксикації. Він містить унікальне джерело бентонітової глини під назвою алюмосилікат кальцію. Споживання глини всередину має довгу історію використання з видатним оздоровчим ефектом і використовувалося різними стародавніми культурами. На відміну від більшості бентонітів на основі натрію, Medi-Clay-FX містить рідкісний прісноводний бентоніт, який, як вважають, є єдиним відомим бентонітом, отриманим із місця стародавнього підводного виверження вулкана, який протягом мільйонів років змивався прісною водою. Ця особливо унікальна форма смектиту бентонітової глини демонструє потужні абсорбуючі властивості детоксикації. На зовнішній поверхні виразної кристалічної структури цієї глини є негативний електричний заряд, який характеризує високоефективні поглинальні якості Medi-Clay-FX. Коли ці негативно заряджені молекули глини зустрічаються з небажаними позитивно зарядженими частинками, іони глини обмінюються позитивними іонами небажаної молекули. Коли заряди молекул глини електрично задовольняються, поглинальні властивості глини, яка має кристалоподібний склад, діють як губка та втягують ці небажані речовини глибоко у внутрішню структуру глини, затримуючи їх, поки організм не зможе їх усунути. Завдяки великій інтерактивній поверхні глини, для отримання позитивних результатів рекомендується приймати дві капсули 3 рази на день (з 4 унціями води). Гідратувати або замочувати глину перед використанням не потрібно.

Офіційний сайт: http: //prlabs. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Кальцієва бентонітова глина 450 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсули рослинного походження (целюлоза, вода). Виготовлено на підприємстві, яке відповідає вимогам cGMP, для гарантії найвищої якості. Гарантія якості PRL. Чистий веганський продукт . Без ГМО. Старовинна мінеральна глина. Перевірено рентгенівською дифракцією. Перевірено на наявність домішок. Відсутність хімічної або радіаційної стерилізації. Патоген. Мікробіологічне дослідження. Перевірено на важкі метали. Контролюється FDA. Об’єкт cGMP. Кошерний.

Дозування

Приймати по 1 капсулі 3 рази на день з 4 унцій. або більше очищеної води.

Запобіжні заходи

Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Попередження: не використовуйте, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або можете завагітніти. Не для використання дітьми. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лінолева кислота (Linoleic Acid CLA)
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1222 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2009 грн
Доставлення