Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл

Код: 34756
Фото товару Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл
Фото складу Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл
Фото використання Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл
Основне фото товара Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл
(5)
1197 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Дієтична добавка 8 рідких унцій 235 мл добре засвоюваного рідкого цинку Сприяє загальному самопочуттю Підтримує здорову роботу імунної системи Сприяє здоровому настрою Підтримує дуже активних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Цинк 235 мл

Premier Research Labs, Liquid Zinc Ultra, Цинк, 235 мл

Опис

Дієтична добавка 8 рідких унцій (235 мл) добре засвоюваного рідкого цинку Сприяє загальному самопочуттю Підтримує здорову роботу імунної системи Сприяє здоровому настрою Підтримує дуже активних спортсменів зі стресовим рівнем цинку МІКРОЕЛЕМЕНТИ ВІДІГРАЮТЬ ВАЖЛИВУ РОЛЬ Для підтримки для міцного здоров’я всього організму необхідний повний набір необхідних мікроелементів. Основні мікроелементи, включно з цинком, можна споживати з такими продуктами, як горіхи, листова зелень і квасоля, а також у вигляді добавок. Мікроелементи забезпечують важливу підтримку клітинного циклу та підтримують здорову роботу м’язів і нервів. Цинк відіграє особливо важливу роль у цих процесах і необхідний для здорової роботи сотень ферментів, які сприяють метаболічним процесам в організмі. ПІДТРИМКА ІМУННОЇ СИСТЕМИ Імунна система захищає організм від патогенів і потенційно шкідливих сторонніх тіл. Коли імунна дисфункція виникає через дефіцит цинку, відновлення здорового рівня цинку може допомогти підтримати та покращити здорову функцію клітин. Цей мікроелемент підтримує як вроджений, так і адаптований імунітет. Щоб відрізнити клітини, які є частиною власної здорової тканини організму, від тих, які становлять загрозу для імунної системи, імунні клітини спілкуються одна з одною. Щоб цей зв’язок був успішним, імунні клітини повинні мати здорові рецептори. Ліганди, які зв’язуються із зовнішньою частиною рецептора та дозволяють йому активуватися, є критичними для цього процесу. Цинк взаємодіє з багатьма лігандами, щоб підтримувати цю клітинну передачу сигналів, важливий компонент здорової функції імунної системи. ЦИНК ДОБРЕ ЗАСВОЮЄТЬСЯ Цинк є важливим мікроелементом, але тип цинку в добавках може впливати на вплив на організм. Багато добавок цинку на ринку складаються з оксиду цинку або карбонату цинку, які погано засвоюються та майже нерозчинні. На відміну від цього, рідкий аналіз цинку виготовляється з гептагідрату сульфату цинку, гідратованої форми сульфату цинку, який є водорозчинним. Ця форма цинку, що добре засвоюється, розроблена для забезпечення корисних добавок цинку.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: Приблизно 47 Кількість на порцію / %DV Цинк (гептегідрат сульфату цинку) 25 мг / 227% Інші інгредієнти: Очищена вода. Кошерний / веганський / без ГМО / сертифікований GMP

Дозування

Щоб використовувати Liquid Zinc Assay як добавку, приймайте 1 чайну ложку у воді або соку щодня або за вказівкою медичного працівника. Перед використанням злегка струсіть. Для тесту на цинк: потримайте 1 чайну ложку в роті на 15 секунд. Якщо відбувається миттєве відчуття смаку, людина може мати достатній рівень цинку. Якщо виникає відсутність смаку або затримка сприйняття смаку, це може свідчити про дефіцит цинку. Liquid Zinc Ultra можна проковтнути після тестування.

Запобіжні заходи

Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником, якщо ви годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк (Zinc)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення