Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г

Код: 34696
Фото товару Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г
Фото складу Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г
Фото використання Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г
Основне фото товара Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г
1788 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Формула для очищувальної ванни для всього тіла 19 унцій 550 г з червоними водоростями, морськими водоростями, мінералами, глиною та ефірними оліями Премєр-генерація у досконалому очищенні. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Детокс 550 г

Premier Research Labs, Medi-Body Bath, Детокс, 550 г

Опис

Формула для очищувальної ванни для всього тіла 19 унцій (550 г) з червоними водоростями, морськими водоростями, мінералами, глиною та ефірними оліями Прем’єр-генерація у досконалому очищенні. Medi-Body Bath — це найкраща очищаюча ванна 21 століття! Він містить високоякісні очищувальні речовини, включаючи морську рослинність, мінерали, глину та ефірні олії, які століттями використовували інші культури для очищення шкіри та краси. Це органічний фукус (форма морської рослинності). Ця формула для ванн є найкращим поколінням очищувальних засобів. Відчуйте силу на власні очі. Спеціальна формула Premier Research Labs ініціює «термічний ефект», який є глибоким очисним ефектом. Для ванни Medi-Body використовуються лише інгредієнти першокласної якості.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Очищаюча трав’яна суміш OceanPure: сіль Мертвого моря, мінералізовані червоні водорості Aquamin F (цільні) (Lithothamnion sp.), бентоніт кальцію, органічне насіння Foeniculum Vulgare (фенхель), органічне Ascophyllum (ламінарія) ціле, органічний бутон Syzygium Aromaticum (гвоздика). Суміш мінеральних і ефірних олій Мохаве: кальцинована сода, сесквікарбонат натрію, морська сіль, мікроелементи, органічна олія Helianthus Annuus (соняшникова), органічний екстракт кореня Taraxacum Officinale (кульбаби), корінь Arctium Lappa (лопуха) Para disi ( Грейпфрут) Ефірне масло „juniperus communis (ялівець) ефірне масло„ lavandula officinalis (лаванда) ефірне масло „cymbopogon citratus (Lemongrass) ефірна нафта„ rosmarinus officinalis (розмарин) ефірна нафта „abies sibirica (FIR) ефірна олія. Загальний вміст: приблизно 2-1/4 чашки. Гарантія якості PRL / Чистий веган / БЕЗ ГМО / Сіль Мертвого моря з Ізраїлю / Фітокриміналістичний тест на домішки / Підтверджено рослинні види / Перевірено на важкі метали / Перевірено на афлатоксини / Перевірено на пестициди / Контрольований FDA cGMP.

Дозування

Тільки для зовнішнього застосування. Ванна для ніг: помістіть 1 склянку ванни для тіла Medi-Body у пластиковий (неметалевий) контейнер, достатньо широкий, щоб помістити ваші ноги. Додайте 12 склянок теплої води. Розмахніть вміст у воді рукою. Не обов'язково розчиняти всі кристали. Замочіть ноги на 10-20 хвилин. Потім висушіть ноги рушником. Найкраще використовувати до 20: 00 Ванна для всього тіла: наповніть ванну теплою водою. Рукою змішайте 2 чашки засобу для ванни Medi-Body з водою для ванни. Не обов'язково розчиняти всі кристали. Зануритися у ванну на 10-20 хвилин. Потім змийте та осушіть ванну. Залишки частинок у воді для ванни можна змити в каналізацію.

Запобіжні заходи

Тільки для зовнішнього застосування. Для літніх або дуже чутливих людей починайте з 5-10 хвилин на ванну. Якщо ви відчуваєте слабкість або непритомність під час перебування у ванні, негайно припиніть ванну. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення