Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г

Код: 34655
Фото товару Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г
Фото складу Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г
Фото використання Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г
Основне фото товара Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г
(5)
2057 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Medi-Detox Pack це ефективна очищаюча стоматологічна упаковка, яка містить високоякісну бентонітову глину та мінерали цеоліт. Високоякісні глини та мінерали століттями використовувалися в багатьох культурах ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Детокс 150 г

Premier Research Labs, Medi-Detox Pack Powder, Детокс, 150 г

Опис

Medi-Detox Pack — це ефективна очищаюча стоматологічна упаковка, яка містить високоякісну бентонітову глину та мінерали цеоліт. Високоякісні глини та мінерали століттями використовувалися в багатьох культурах для сприяння очищенню. У минулому деякі джерела високо цінувалися за їх дивовижну різноманітність очищувальних ефектів. Бентоніт — смектитова глина, яка утворилася в результаті вулканічної діяльності. Він демонструє унікальну кристалічну структуру. Ці кристалічні молекули діють як перетворювачі світлових частот, щоб стимулювати процес очищення. Смектова глина має унікальну‚ природну абсорбуючу силу з очисними властивостями. Після того, як глиняна суміш цього продукту була використана для очищення ротової порожнини, її унікальна сорбційна сила вичерпалася, тому її краще викинути та не використовувати повторно. Будь ласка, насолоджуйтесь потужними ефектами цього чудового набору. Смектитові глини спочатку утворюються в результаті вулканічної діяльності. Вони мають кристалічну структуру, унікальну для кожної глини. Ці кристалічні молекули діють як перетворювачі світлових частот, щоб стимулювати процес очищення. Смектитові глини мають унікальну природну адсорбційну здатність, тому глину краще викинути. Ефективна очищувальна упаковка з високоякісною монтморилонітовою глиною, яка природним чином містить адсорбуючі кальцієві смектити, діоксид кремнію та мінеральні оксиди. Високоякісні глини та мінерали століттями використовувалися в багатьох культурах для очищення. У минулому деякі джерела глини високо цінувалися за їх дивовижну різноманітність очищувальних ефектів.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Вміст: Запатентована суміш бентоніту та цеоліту на основі кальцію (форма лаумонтиту). Виготовлено на підприємстві, яке відповідає вимогам cGMP, для гарантії найвищої якості. Гарантія якості від PRL Веганські властивості PRL Прем’єр Бентонітова глина Без додавання допоміжних речовин Без радіаційної стерилізації Наукова оцінка Ідентифікація дифракції рентгенівських променів Перевірено важкі метали Перевірено на ідентичність, чистоту, склад Перевірено FDA cGMP Об’єкт Кошерний

Дозування

Застосування для обличчя або тіла: змішайте 1 чайну ложку Medi-Dental Pack з очищеною водою (або краще, Medi-Mineral Serum), щоб отримати пасту. Нанесіть на цільову область на 10 хвилин, потім змийте. Застосування в стоматології: змішайте 1/4 чайної ложки порошку Medi-Detox Pack у пластиковій (або неметалевій) ємності з достатньою кількістю рідини алое (бажано) або очищеної води, щоб отримати густу пастоподібну глиняну кульку. Потім помістіть цю глиняну кульку в рот і сформуйте її навколо цільової області (наприклад, цільового зуба або ясен), яку ви хочете очистити. Утримуйте м’яч на місці 5-7 хвилин пальцем. Нарешті вийміть і викиньте глиняну кульку. Потім прополоскати рот очищеною водою.

Запобіжні заходи

Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення