Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул

Код: 34636
Фото товару Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул
Фото складу Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул
Фото використання Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул
Основне фото товара Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул
(5)
4216 грн.
Під замовлення
Ваша печінка природним чином виробляє холестерин, який є різновидом воскоподібної речовини; ви також споживаєте його в багатьох продуктах, які ви їсте. Це не все погано, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nordic Naturals Омега 3 180 капсул

Nordic Naturals, ProOmega LDL 1000 mg, Омега 3, 180 капсул

Опис

Ваша печінка природним чином виробляє холестерин, який є різновидом воскоподібної речовини; ви також споживаєте його в багатьох продуктах, які ви їсте. Це не все погано, оскільки вашому організму потрібна певна кількість холестерину для нормального функціонування та загального здоров’я. Проблема виникає, коли у вас занадто багато холестерину ліпопротеїнів низької щільності (ЛПНЩ), оскільки відомо, що цей тип закупорює артерії та сприяє підвищеному ризику хронічних захворювань.

Ви можете знизити ризик серйозних проблем зі здоров’ям, докладаючи зусиль, щоб підтримувати низький рівень шкідливого холестерину. Здорове харчування та регулярні фізичні вправи можуть допомогти. Однак ви також можете посилити свої зусилля, приймаючи добавки, які допомагають підтримувати здоров’я серцево-судинної системи.

Nordic Naturals ProOmega LDL 1000 мг — розумний вибір, якщо ви хочете серйозно поставитися до свого здоров’я. Він містить ретельно підібрану суміш інгредієнтів, які допомагають вашій печінці ефективніше переробляти жири та харчовий холестерин. Це також забезпечує додаткову перевагу покращення функції ваших кровоносних судин, одночасно підвищуючи здатність вашого організму захищатися від шкідливих загарбників, таких як бактерії та віруси.

Серед основних інгредієнтів цих м’яких капсул:

Кожна пляшка ProOmega LDL 1000 мг від Nordic Naturals забезпечує 180 м’яких таблеток, яких достатньо, щоб вистачило приблизно на три місяці при рекомендованій дозі двох м’яких таблеток на день.

Nordic Naturals прагне забезпечити високоякісний риб’ячий жир, отриманий з норвезьких арктичних вод, а також інші добавки, необхідні для життя. Усі продукти Nordic Naturals перевершують міжнародні фармацевтичні стандарти та є чистими, свіжими та смачними. Інновації, засновані на дослідженнях, є пріоритетом для Nordic Naturals‚ і її ефективні та потужні продукти часто використовуються у великих клінічних дослідженнях.

Офіційний сайт: https://www.nordicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 м’які гелі Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / * Калорії 15 Калорій з жиру 15 Загальний жир 1,8 г / 3% насичених жирів 0 г / 0% трансжирів 0 г / † Порошок червоного дріжджового рису 1200 мг / † Коензим Q10 30 мг / † Загальна кількість омега-3 1152 мг / † EPA (ейкозапентаєнова кислота) 585 мг / † DHA (докозагексаєнова кислота) 405 мг / † Інші омега-3 162 мг / † *Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калоріями. †Денна цінність не встановлена. Менше 5 мг холестерину на порцію. Інгредієнти: очищений глибоководний риб’ячий жир (з анчоусів і сардин), м’яка капсула (желатин, очищена вода, гліцерин, карамельний колір, натуральний аромат лимона), порошок червоного дріжджового рису, бджолиний віск, d-альфа-токоферол, коензим Q10, екстракт розмарину ( природний консервант). Без глютену, похідних молока, штучних барвників чи ароматизаторів. Перевірено без ГМО.

Дозування

Три м’які капсули щодня з їжею або за вказівкою лікаря чи фармацевта.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ подалі від сонячного світла. Не беріть, якщо пломба, що засвідчує втручання, зламана або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте алергію на йод, використовуєте засоби для розрідження крові або очікуєте операції.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Nordic Naturals, Omega-3 690 mg, Омега-3 Лимон, 180 капсул
(4.9)
2352 грн.
Доставка