Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул

Код: 34619
Фото товару Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул
(5)
1064 грн.
Під замовлення
Здорові мінеральні добавки є частиною нашого щоденного способу життя. Можливо, ви не усвідомлюєте, що рівень цинку в організмі постійно поповнюється. Невеликі кількості цинку необхідні для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Цитрат Цинку 90 капсул

Vital Nutrients, Zinc citrate 30 mg, Цитрат Цинку, 90 капсул

Опис

Здорові мінеральні добавки є частиною нашого щоденного способу життя. Можливо, ви не усвідомлюєте, що рівень цинку в організмі постійно поповнюється. Невеликі кількості цинку необхідні для оптимального здоров’я, тому цинк називають «незамінним мікроелементом». Тим не менш, ви повинні переконатися, що ви можете забезпечити належну кількість цинку для свого організму, щоб уникнути дефіциту.

Цинк (цитрат) 30 мг є джерелом необхідного мінералу, який добре засвоюється в крові, фактично цитрат цинку є однією з форм цинку, які найкраще засвоюються. Функції цинку поширені по всьому тілу. Він має багато можливих застосувань, включаючи підтримку добре підтримуваної імунної системи, а також здорову неврологічну функцію та репродуктивне здоров’я. Формуванню тканин може сприяти здорова дієта, що містить цинк, а також нормальна імунна відповідь у ситуаціях сильного стресу.

Компанія Vital Nutrients наполегливо працює над тим, щоб кожна з їхніх добавок відповідала найвищій доступній якості безпеки. Цинк (цитрат) був незалежно протестований за декількома критеріями, включаючи ефективність, стабільність і бактерії, кількість дріжджів і цвілі, залишки розчинника, а також автентичність.

Ця добавка цитрату цинку була спеціально розроблена, щоб не включати інгредієнти, які можуть викликати проблеми у людей з чутливістю до здоров’я. Інгредієнти та сполуки, які не входять до цієї добавки, це дріжджі, пшениця, глютен, кукурудзяний білок, соєвий білок, яйця, цукор, гідрогенізована олія, штучні барвники, штучні ароматизатори та консерванти.

Кожна пляшка з 90 капсулами цинку (цитрату) 30 мг від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули, які приймаються один або два рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Цинк (у вигляді цитрату цинку) 30 мг / 200% Інші інгредієнти: силікатна целюлоза, капсула з рослинної целюлози та аскорбілпальмітат. Незалежно перевірено на автентичність, ефективність, залишки розчинника, стабільність і кількість бактерій, дріжджів і цвілі. цГМФ.

Дозування

1-2 капсули один або два рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Цинку (Zinc Citrate)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставка