Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г

Код: 34595
Фото товару Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г
Фото складу Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г
Фото використання Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г
Основне фото товара Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г
(5)
1851 грн.
Під замовлення
Якщо ви часто відчуваєте біль у шлунку, печію, кислотний рефлюкс або запалення слизової оболонки шлунка, вам може бути корисно приймати корінь солодки, щоб полегшити симптоми. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Лакриця 120 г

Vital Nutrients, DGL Powder, Лакриця, 120 г

Опис

Якщо ви часто відчуваєте біль у шлунку, печію, кислотний рефлюкс або запалення слизової оболонки шлунка, вам може бути корисно приймати корінь солодки, щоб полегшити симптоми. На відміну від багатьох безрецептурних засобів лікування цих станів, корінь солодки може справді впливати на причину проблеми, а не просто маскувати її. Солодка може допомогти з цими симптомами, забезпечуючи поживними речовинами, необхідними вашій травній системі для належного функціонування, заохочуючи ваш шлунок і кишечник виробляти слиз, який сприяє здоровому травленню, а також заохочуючи загоєння слизової оболонки шлунка та кишечника.

На жаль, важко з’їсти достатню кількість солодки, щоб отримати терапевтичний ефект; він відносно калорійний і малопоживних речовин. Крім того, корінь солодки містить речовину під назвою гліциризин, яка може викликати незручні побічні ефекти, такі як здуття живота та затримка води. Порошок DGL від Vital Nutrients містить дегліциризований корінь солодки, що означає, що гліциризин видалено.

Активний інгредієнт цієї порошкоподібної добавки, який може сприяти здоров’ю травлення. Це також може полегшити біль у шлунку, печію, кислотний рефлюкс та гастрит.

Vital Nutrients піклується про безпеку своїх споживачів, вживаючи додаткових заходів для забезпечення відповідності продуктів кільком критеріям. Цю добавку було незалежно протестовано на автентичність, важкі метали, залишки гербіцидів і пестицидів, стабільність і бактерії, кількість дріжджів і цвілі, залишки розчинників, афлатоксини та ефективність. Ця добавка не містить консервантів, покриттів, сполучних речовин, штучних ароматизаторів чи барвників.

Приймайте одну восьму чайної ложки порошку DGL від Vital Nutrients тричі на день між прийомами їжі та перед сном. Якщо ваші симптоми залишаються або погіршуються, зверніться до лікаря. Також попросіть свого медичного працівника, перш ніж приймати цю добавку, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1/8 чайної ложки Порції в упаковці: 400 Кількість на порцію / DGL порошок (дегліциризована солодка) 300 мг / * *Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1/8 чайної ложки 3 рази на день після їди та перед сном, змішавши з рідиною або їжею, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лакриця (Licorice DGL)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставка