Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г

Код: 34550
Фото товару Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г
Фото складу Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г
Фото використання Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г
Основне фото товара Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г
(5)
4314 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Іноді отримання амінокислотної підтримки в організмі може бути повязане із здоровям більше, ніж харчуванням. Різниця невелика, але зрештою важлива. Амінокислоти, які є будівельним матеріалом для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients L-Карнітин 100 г

Vital Nutrients, Acetyl L-Carnitine Powder, L-Карнітин, 100 г

Опис

Іноді отримання амінокислотної підтримки в організмі може бути пов’язане із здоров’ям більше, ніж харчуванням. Різниця невелика, але зрештою важлива. Амінокислоти, які є будівельним матеріалом для білків, здебільшого виробляються організмом природним шляхом. Одна конкретна амінокислота, ацетил L-карнітин, допомагає організму виробляти енергію, а також має кілька інших можливих переваг. Ця сполука легко доступна як дієтична добавка у зручній для змішування формі з порошком ацетил-L-карнітину 100 грамів від Vital Nutrients.

Ця харчова добавка має здатність долати гематоенцефалічний бар’єр, що дозволяє їй впливати на нервову систему. Це може підтримувати здорову дію щодо процесу старіння, а також здатність, можливо, підвищувати рівень ацетилхоліну, який є важливим нейромедіатором в організмі. Крім того, він може підтримувати здоров’я серця та рух м’язів, а також інші процеси, такі як покращення кровотоку чи проблеми з нервами.

Ацетил L-карнітин пройшов незалежне тестування за декількома критеріями, включаючи ефективність, залишок розчинника та автентичність. Не містить жодних покриттів, сполучних речовин, консервантів та штучних добавок.

Кожна 100-грамова упаковка порошку Acetyl L-Carnitine від Vital Nutrients має рекомендовану дозу в одній чверті, половині або одній чайній ложці 2-3 рази на день, розчиненої в соку або вашому улюбленому напої як дієтична добавка або як рекомендований медичним працівником. Існує ймовірність природного злипання, але стає легко розчинним у воді або інших рідинах. Продукт також може мати запах, схожий на оцет. Це характерно для інгредієнтів і матеріалів і цілком нормально.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (3 грами) Порції в упаковці: 33,3 кількості на порцію / Ацетил L-карнітину гідрохлорид 3000 мг / Денна норма не встановлена. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Одну чверть, половину або одну чайну ложку 2-3 рази на день, розчинивши в соку чи рідині на ваш вибір, або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Примітка: внутрішнє ущільнення може відірватися під час зняття кришки. Цілісність ущільнення зберігається до зняття кришки. Цей продукт може природно злипатися, але легко розчиняється у воді або інших рідинах. Запах, схожий на оцет, є характерним для матеріалу і цілком нормальним.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Карнітин (L-Carnitine)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення