Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул

Код: 34542
Фото товару Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул
Фото складу Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул
Фото використання Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул
Основне фото товара Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул
(5)
2486 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Забезпечення підтримки організму силою рибячого жиру може здатися простим і розумним способом привести своє здоровя в порядок. Однак багатьом людям важко визначити правильний метод і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Омега 3 200 капсул

Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon, Омега 3, 200 капсул

Опис

Забезпечення підтримки організму силою риб’ячого жиру може здатися простим і розумним способом привести своє здоров’я в порядок. Однак багатьом людям важко визначити правильний метод і дозування риб’ячого жиру. Одним із способів додати риб’ячий жир у свій раціон є дієтична добавка, зокрема Ultra Fish Oil 180 мг/120 мг лимона 200 м’яких желатинових капсул від Vital Nutrients.

Ці м’які желатинові капсули забезпечують вас доступним джерелом омега-3 жирних кислот, а також незамінних жирів EPA і DHA. Постачання цих речовин допомагає організму підтримувати функцію суглобів і посилювати захист хряща. М’які тканини та сполучна тканина також сприяють їхньому функціонуванню, а також підтримують настрій і ясність мозку. Фактично‚ риб’ячий жир від Vital Nutrients має силу підтримувати нормальний рівень агрегації тромбоцитів уже в збалансованому діапазоні‚ для користі для вашого здоров’я.

Ця добавка має приємний лимонний смак, який має бути бажаним смаком, окрім добавок із рибним запахом або смаком.

Інгредієнти цієї добавки є риб’ячим жиром фармацевтичного класу та пройшли потрійну молекулярну дистиляцію. До цієї формули не додано жодних покриттів, сполучних речовин, дріжджів, пшениці, молочних продуктів, кукурудзяного та соєвого білків, гідрогенізованої олії, штучних барвників або штучних ароматизаторів. Крім того, компанія Vital Nutrients провела незалежне тестування за такими критеріями, як ртуть, свинець, миш’як, кадмій, прогорклість та ПХБ, серед інших.

Кожна пляшка з 200 м’якими гелевими капсулами Ultra Pure Fish Oil 180 мг / 120 мг Lemon від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-3 капсули 2-4 рази на день під час їжі або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелі Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / Калорії 20 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% Насичені жири 0,2 г / Холестерин 6,6 мг / 2,2% Надчистий риб’ячий жир 2180 мг / EPA (ейкозапентаєнова кислота) ) 360 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 240 мг / Інші омега-3 жирні кислоти 100 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, вода, суміш антиоксидантів (екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат і натуральні токофероли), натуральний ароматизатор лимона. Містить рибу (оселедець, сардини, анчоуси). Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2-3 рази на день під час їжі або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Застереження щодо алергенів: містить рибу (оселедець, сардини, анчоуси).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення