Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул

Код: 34540
Фото товару Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул
(5)
1589 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Ваше здоровя є пріоритетом для вас щодня. Іноді ви стикаєтеся з труднощами, через які вам буде складніше зміцнити здоровя. У такі часи важливо вибрати те, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Форсколін 60 капсул

Vital Nutrients, Coleus Forskolii 10% 90 mg, Форсколін, 60 капсул

Опис

Ваше здоров'я є пріоритетом для вас щодня. Іноді ви стикаєтеся з труднощами, через які вам буде складніше зміцнити здоров’я. У такі часи важливо вибрати те, що може змінити ваше здоров’я. Одним із способів спробувати це є дієтична добавка, особливо та, що містить екстракт трав.

Coleus forskohlii 10% - 90 капсул від Vital Nutrients забезпечує корисну порцію цієї важливої ​​рослинної сполуки. Coleus forskohlii спочатку був відомий завдяки включенню його в аюрведичні практики в Індії. Активна сполука рослини, форсколін, може допомогти здоровому функціонуванню серця, а також допомогти досягти більш збалансованого артеріального тиску. Ця добавка була стандартизована до 10% форсколіну. Coleus forskohlii також може допомогти підтримувати відрегульований рівень цукру в крові вже в межах норми.

Використовуваний протягом століть як лікарська рослина, яка може мати здатність підвищувати силу, Coleus forskohlii пов’язаний із родинами рослин м’яти та лаванди. Багато уваги було зосереджено на його можливій здатності підтримувати розщеплення жиру в організмі. Разом з цим, він може допомогти у здоровому метаболічному функціонуванні в організмі та властивостях розслаблення гладкої мускулатури.

Vital Nutrients прагне забезпечити найбезпечнішу добавку для вашого здоров’я. Цю пляшку Coleus forskohlii 10% було незалежно протестовано за кількома критеріями, включаючи афлатоксини, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, залишки розчинників, важкі метали, залишки гербіцидів і пестицидів, автентичність і ефективність.

Кожна пляшка з 60 капсул Coleus forskohlii 10% - 90 мг від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули двічі на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www. vitalnutrients. net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Екстракт кореня Coleus Forskohlii (стандартизований до 10% форсколіну) 180 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: рисовий порошок, капсула з рослинної целюлози та діоксид кремнію. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1 або 2 капсули двічі на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Форсколін (Forskolin)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн
Доставлення
Vital Nutrients, Magnesium 120 mg, Магній, 100 капсул
(5)
1355 грн
Доставлення
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн
Доставлення