Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул

Код: 34510
Фото товару Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул
(5)
1358 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Постачання корисного джерела незамінних жирних кислот до раціону вашого організму надзвичайно важливо для досягнення оптимального здоровя. Лляна олія, яка є будівельним матеріалом для Омега-3 жирних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Лляна олія 100 капсул

Vital Nutrients, Flax Oil, Лляна олія, 100 капсул

Опис

Постачання корисного джерела незамінних жирних кислот до раціону вашого організму надзвичайно важливо для досягнення оптимального здоров’я. Лляна олія, яка є будівельним матеріалом для Омега-3 жирних кислот, є одним із найпотужніших джерел незамінної альфа-ліноленової кислоти, яку ви можете забезпечити своєму тілу. Ви можете спробувати дієтичну добавку, щоб забезпечити це для свого організму за допомогою олії льону 100 м’яких желатинових капсул від Vital Nutrients.

Можливі переваги лляної олії для організму включають можливу широку підтримку серцево-судинної системи, а також функцію метаболізму з вітамінним ефектом, який вона має на організм. Насіння льону, отримане з насіння рослини Linum usitatissimum , було оброблено для створення суміші для різноманітного використання як всередині, так і поза шкірою. Лляну олію можна наносити на шкіру, щоб пом’якшити шорсткість або захистити від роздратування. В організмі він також має здатність підтримувати здоров’я серця, а також функціонування хрящів і суглобів. Альфа-ліноленова кислота (ALA), що міститься в лляній олії, може допомогти підтримувати рівень агрегації тромбоцитів у нормальному діапазоні. ALA перетворюється організмом природним шляхом в EPA і DHA, які є омега-3 жирними кислотами, які також містяться в риб’ячому жирі.

Компанія Vital Nutrients наполегливо працювала над створенням продуктів, які, на їхню думку, відповідають усім стандартам для вашого здоров’я. Цей продукт пройшов незалежні перевірки за такими критеріями, як згірклість, стабільність і кількість бактерій, кількість дріжджів і цвілі, залишки гербіцидів і пестицидів, залишки розчинників, важкі метали, афлатоксини, ефективність і автентичність.

Кожна пляшка лляної олії на 100 м’яких капсул від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-3 капсули, які приймають 2-4 рази на день під час їжі або за рекомендацією медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 м’які гелі Порції в упаковці: 33 Кількість на порцію / Калорії 30 Калорій з жиру 30 Загальний жир 3 г / 6% Поліненасичені жири 1,5 г / Холестерин 0 мг / 0% Олія насіння льону 3000 мг / Сертифікована органічна та холодного віджиму Видобуто без хімікатів. Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, рослинний гліцерин, натуральний барвник ріжкового дерева та очищена вода. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-3 капсули 2-4 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лляна олія (Flax Oil)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення