Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул

Код: 34508
Фото товару Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул
Фото складу Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул
Фото використання Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул
Основне фото товара Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул
1465 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Рибячий жир містить два різновиди омега-3 жирних кислот DHA докозагексаєнова кислота і EPA ейкозапентаєнова кислота. Вважається, що вони можуть покращити ваш настрій, полегшити легкий біль ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Омега 3 100 капсул

Ultra Pure Fish Oil 350 Lemon Flavor, Омега 3, 100 капсул

Опис

Риб'ячий жир містить два різновиди омега-3 жирних кислот: DHA (докозагексаєнова кислота) і EPA (ейкозапентаєнова кислота). Вважається, що вони можуть покращити ваш настрій, полегшити легкий біль і скутість суглобів, зменшити запалення, а також підвищити потужність мозку та концентрацію. Обидва типи незамінних жирних кислот також можуть стимулювати функціонування м'яких і сполучних тканин.

Багато людей не отримують достатньо омега-3 жирних кислот у щоденному раціоні. Це може бути тому, що вони споживають недостатньо риби у своєму раціоні‚ з кількох причин. Може бути складно регулярно купувати та готувати жирну рибу через вартість або час. Крім того, смак не всім подобається. На щастя, надзвичайно чистий риб’ячий жир від Vital Nutrients 180 мг/120 мг від Vital Nutrients забезпечує рекомендовану дозу EPA та DHA без рибного смаку.

Кожна м’яка капсула має приємний лимонний аромат, отриманий з природних джерел. Ця добавка може сприяти здоровому функціонуванню мозку, суглобів і клітин, слугуючи хорошим джерелом ультрачистого риб’ячого жиру. Риб’ячий жир у цих капсулах є біодоступною формою тригліцеридів.

Оскільки ваше здоров’я дуже важливе, компанія VItal Nutrients провела незалежне тестування цієї добавки за кількома критеріями. Ці критерії включають подвійну прогірклість (пероксиди та кислотне число), ртуть, свинець, миш’як, кадмій, рівні EPA та DHA, сполуки діоксину, ПХБ, кількість дріжджів і цвілі, а також стабільність і бактерії.

Для досягнення найкращих результатів приймайте одну капсулу щодня з їжею та достатньою кількістю рідини. Приймаючи рекомендовану дозу однієї капсули на день, цієї пляшки на 100 капсул Ultra Pure Fish Oil від Vital Nutrients вам вистачить приблизно на три місяці. Якщо у вас є будь-які проблеми зі здоров’ям, проконсультуйтеся з лікарем перед початком використання цього продукту.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 50 Кількість на порцію / Калорії 20 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% Насичені жири 0,2 г / Холестерин 6,6 мг / 2,2% Ультрачистий риб’ячий жир 2180 мг / EPA 360 мг / DHA 240 мг / Інші омега-3 жирні кислоти 100 мг / Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, вода, суміш антиоксидантів (екстракт листя розмарину, аскорбілпальмітат і натуральні токофероли), натуральний ароматизатор лимона. Містить рибу (оселедець, сардини, анчоуси). Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2-4 рази на день під час їжі або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2344 грн
Доставлення