Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул

Код: 34300
Фото товару Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул
Фото складу Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул
Фото використання Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул
Основне фото товара Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул
(5)
2169 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.07.2024, без передоплати
Кверцетин належить до групи водорозчинних рослинних пігментів, званих флавоноїдами, які містяться у фруктах, овочах і травах. Він міститься в різноманітних харчових продуктах, таких як яблука, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Кверцетин 60 капсул

Nutritional Frontiers, Quercetin, Кверцетин, 60 капсул

Опис

Кверцетин належить до групи водорозчинних рослинних пігментів, званих флавоноїдами, які містяться у фруктах, овочах і травах. Він міститься в різноманітних харчових продуктах, таких як яблука, ягоди, виноград, цибуля, цибуля-шалот, овочі капусти, чай, помідори, горіхи, насіння та багато іншого. Кверцетин демонструє багато біологічних ефектів. Було вивчено його протизапальну, антиоксидантну, антиканцерогенну та противірусну дію, а також підтримку імунітету та печінки. Кверцетин допомагає підтримувати здорову респіраторну та імунну функцію та зменшує алергічну реакцію. Кверцетин також може допомогти знизити рівень цукру в крові та підвищити чутливість до інсуліну. ПЕРЕВАГИ Кверцетин зменшує дію гістаміну в організмі та може допомогти стабілізувати тучні клітини. Венг і його колеги позитивно порівняли кверцетин з фармацевтичним препаратом кромоліном (стабілізатор тучних клітин). Вони виявили, що обидва препарати пригнічують секрецію гістаміну, простагландинів і лейкотрієнів. Кверцетин був більш ефективним, ніж кромолін, для зменшення запалення. Також‚ кверцетин був кращим у запобіганні симптомам‚ тоді як кромолін можна використовувати лише гостро, інакше він швидко втрачає свою дію. В іншому дослідженні кверцетин зменшив алергічні симптоми очей, викликані пилком. Цей флавоноїд також продемонстрував протизапальну та антиоксидантну дію у чоловіків з хронічним простатитом. Кверцетин може зменшити запалення, пригнічуючи вироблення ферментів, які виробляють запальні цитокіни. Він продемонстрував протизапальні властивості у пацієнтів з ішемічною хворобою серця, наприклад, зменшуючи запальні агенти, такі як NF-kB, інтерлейкіни та TNF-альфа. Завдяки своїм протизапальним ефектам кверцетин може бути використаний для допомоги пацієнтам з артритом. Що стосується підтримки імунітету, дослідження показало, що кверцетин знижує рівень інфекцій дихальних шляхів серед спортсменів. Моделі аутоімунітету на тваринах показали, що кверцетин виявляє імуномодулюючу дію. Кверцетин підтримує функцію печінки кількома способами. Було показано, що він покращує стан жирової печінки, спричиненої алкоголем, зменшує пошкодження печінки та нормалізує активність печінкових ферментів. Це може допомогти зменшити вплив токсинів, таких як пестициди, на печінку. Кверцетин є чудовим антиоксидантом і потужним поглиначем активних форм кисню. Кверцетин дигідрат від Nutritional Frontiers містить 250 мг на капсулу і зазвичай дозується по 1 капсулі двічі на день або за вказівкою вашого лікаря.

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Колір цієї формули може змінюватися через різницю кольорів інгредієнтів. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кверцетин (Quercetin)