Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл

Код: 34232
Фото товару Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл
Фото складу Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл
Фото використання Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл
Основне фото товара Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл
(5)
718 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Подаруйте своєму здоровю рідкий вітамін D3 від Protocol for Life Balance. Вітамін D3 необхідний для підтримки здоровя кісток і зубів. Вітамін D3 може допомогти організму ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Вітамін D3 в краплях 60 мл

Liquid Vitamin D3 400 IU per 4 drops, Вітамін D3 в краплях, 60 мл

Опис

Подаруйте своєму здоров’ю рідкий вітамін D3 від Protocol for Life Balance. Вітамін D3 необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів. Вітамін D3 може допомогти організму підтримувати належний рівень кальцію та фосфору в організмі.

Багато людей вважають, що фосфор і кальцій необхідні для підтримки міцності кісток, сили м’язів і загальної імунної відповіді. Сонце є основним джерелом вітаміну D для нашого організму. Але ми не постійно перебуваємо на сонці стільки, скільки потрібно для високого рівня вітаміну D. Люди, які живуть у холодних місцях, можуть не отримувати належної кількості сонячного світла взимку. Прийом хорошої добавки вітаміну D, такої як ця від Protocol for Life Balance, може справді допомогти задовольнити потреби організму у вітаміні D.

Ця рідка добавка спрямована на виявлення першопричини дисбалансу та може успішно її виправити. Вітамін D також може сприяти покращенню серцево-судинної системи. Підтримайте своє здоров'я за допомогою рідкого вітаміну D3 від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 краплі (приблизно 0,112 мл) Порції в упаковці: Приблизно 536 Кількість на порцію / Вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) (з ланоліну) 10 мкг (400 МО) / 50% Інший інгредієнт: олія MCT (тригліцериди середнього ланцюга) . MCT Oil з кокосової/пальмової олії. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби або молюсків. Вироблено на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, містить ці алергени. GMP / Non-GMO.

Дозування

Добре струсити. Дорослим приймати по 4 краплі від 1 до 5 разів на день. Дітям призначати по 4 краплі один раз на день. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Візьміть безпосередньо або додайте до свого улюбленого напою. Якщо крапельниця потрапила на губи або тканини ротової порожнини, ретельно вимийте та висушіть її, перш ніж помістити її у флакон і повністю закрити. Найкраще приймати з їжею, що містить жир.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Не призначений для застосування у немовлят. Дітям до 4 років давати тільки за призначенням педіатра. Зверніться до лікаря, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте серцеві глікозиди або маєте гіперкальціємію. Не використовуйте, якщо браслет із захистом від несправностей пошкоджений або відсутній. Видалити, якщо продукт змінює колір, стає каламутним і/або на поверхні рідини з’являється осад. У цьому виробі можуть спостерігатися природні зміни кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 в краплях (Vitamin D3 Liquid)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення