Protocol for Life Balance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 90 капсул

Код: 34210
Основне фото товара Protocol for Life Balance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 90 капсул
(5)
2814 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.07.2024, без передоплати
Збільште виробництво мітохондріальної енергії та боріться з вільними радикалами за допомогою коензиму Q10 у мяких капсулах від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Коензим Q10 90 капсул

Protocol for Life Balance, CoQ10 100 mg, Коензим Q10, 90 капсул

Опис

Збільште виробництво мітохондріальної енергії та боріться з вільними радикалами за допомогою коензиму Q10 у м’яких капсулах від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка, що містить CoQ10 і вітамін Е, не містить глютену, молока, молюсків, горіхів, пшениці, яєць і риби.

CoQ10 або коензим Q10, вітаміноподібна речовина, що міститься у вашому серці, печінці, підшлунковій залозі, нирках та інших органах, як повідомляється, підвищує енергію та покращує ефективність фізичних вправ. Він також може підтримувати рівень глюкози в крові в межах здорового діапазону та полегшувати серцево-судинні захворювання. CoQ10‚ або убіхінон‚ у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance допомагає забезпечити антиоксидантний захист клітин вашого тіла та бореться з ознаками старіння. Це потенційно може підвищити імунітет і підтримувати здорову роботу нервової системи.

Вітамін Е, що міститься у суміші токоферолів, як повідомляється, очищає шкідливі вільні радикали у вашому тілі, уповільнює процес старіння та підтримує хороше неврологічне здоров’я. Він також може підтримати певні аспекти здоров’я серця, полегшити проблеми із зором, пов’язані з віком, і полегшити дихальний дискомфорт.

Зробіть м’які капсули CoQ10 від Protocol for Life Balance частиною свого щоденного раціону, і це потенційно може пригнічувати ріст шкідливих клітин у вашому тілі, боротися з втомою та сприяти загальному самопочуттю.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гельКількість на порцію / Вітамін Е (зі змішаних токоферолів) (без сої) 30 МО / 100% коензим Q10 (CoQ10) 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка капсула (бичачий желатин, вода‚ гліцерин, органічний карамельний колір), органічна оливкова олія першого віджиму, соняшниковий лецитин і діоксид кремнію. Не виготовлено з інгредієнтів пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби або молюсків. Вироблено на підприємстві GMP, де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ПЕГ / без ГМО.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Коензим Q10 може взаємодіяти з антикоагулянтами, антигіпертензивними засобами та хіміотерапевтичними препаратами. Доведено, що статини зменшують вироблення коензиму Q10 в організмі, і добавки коензиму Q10 можуть бути корисними під час прийому цих препаратів. Проконсультуйтеся зі своїм медичним працівником, якщо ви приймаєте будь-які з цих ліків, перш ніж використовувати цей продукт. Не їжте свіжий пакет. Зберігати в пляшці. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби або молюсків. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коензим Q10 (Coenzyme Q10)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення