Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60 капсул

Код: 34172
Фото товару Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60
Фото складу Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60
Фото використання Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60
Основне фото товара Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Olivirex від Bio-Botanical Research це добавка з оливкового листя широкого спектру дії, яка потенційно може підтримувати загальне самопочуття кількома способами. По-перше, екстракт оливкового листя може ще...
Вага: 0.45 кг

Biocidin Botanicals Оливкове листя 60 капсул

Olivirex High Potency Olive Leaf Combination, Оливкове листя, 60 капсул

Опис

Olivirex від Bio-Botanical Research — це добавка з оливкового листя широкого спектру дії, яка потенційно може підтримувати загальне самопочуття кількома способами.

По-перше, екстракт оливкового листя може відігравати роль у детоксикації. Зокрема, ця рослина містить олеуропеїн, який є поліфенолом, який може працювати для захисту ваших клітин від пошкодження вільними радикалами, служачи антиоксидантом.

Оскільки олеуропеїн може мати м’який антимікробний ефект, екстракт оливкового листя також може допомогти вашій імунній системі боротися з певними вірусами та чужорідними бактеріями. У результаті Олівірекс може полегшити деякі симптоми, пов’язані з незначними інфекціями верхніх дихальних шляхів, такі як нежить, біль у горлі або кашель.

З цих причин кожна порція Olivirex містить екстракт оливкового листя, стандартизований для забезпечення принаймні 18 відсотків олеуропеїну.

Нарешті, ця добавка Bio-Botanical Research містить суміш трав, які можуть запропонувати додаткову підтримку імунній функції, а також детоксикацію, включаючи гриби кордицепс, розторопшу та американський женьшень.

У стандартному розмірі порції одна або дві капсули два або три рази на день кожної пляшки Olivirex з 60 капсул від Bio-Botanical Research має вистачити до одного місяця.

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Інгредієнти: Екстракт оливкового листя (органічний, мінімум 20-24% вмісту олеуропеїну)‚ 125 мг комбінації наступного: часник (рослина)‚ Goldenseal (корінь)‚ розторопша (насіння)‚ звіробій (рослина)‚ Uva Ursi (лист)‚ американський женьшень (корінь)‚ міхурник (рослина)‚ кордицепт‚ кульбаба (корінь)‚ ноні (сушені плоди)‚ біла верба (кора). Інші інгредієнти: рисове борошно та вегетаріанська капсула. За можливості використовуються сертифіковані органічні або вирощені джерела.

Дозування

Рекомендації щодо застосування: 1-2 капсули 2-3 рази на день за потреби. Для досягнення найкращих результатів приймайте натщесерце 8 унцій. води. Рекомендується додаткова кількість води протягом дня.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Оливкове листя (Olive Leaf)
Proflora 4R Restorative Probiotic Combination, Пробіотики, 30 ...
(5)
3350 грн
Доставлення