Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул

Код: 34166
Основне фото товара Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул
2223 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.10.2025
Товар відправимо 16.09.2024
Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б очистити ваш шлунково-кишковий тракт, ви можете спробувати GI Detox від Bio-Botanical Research. По-перше, кожна капсула GI Detox забезпечує ще...
Вага: 0.45 кг

Biocidin Botanicals Детокс 60 капсул

Biocidin Botanicals, G.I. Detox+, Детокс, 60 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка потенційно могла б очистити ваш шлунково-кишковий тракт, ви можете спробувати GI Detox від Bio-Botanical Research.

По-перше, кожна капсула GI Detox забезпечує понад 500 міліграмів пірофілітової глини. Зокрема, електроліти в цій глині ​​містять вільні іони, які можуть служити антиоксидантами; в результаті ця добавка Bio-Botanical Research може захистити ваші клітини від пошкодження вільними радикалами. Крім того, негативний електромагнітний заряд пірофілітової глини означає, що вона може виводити токсини з ваших тканин і органів.

Крім того, активоване вугілля в GI Detox може потенційно зв’язуватися з токсинами та іншими небажаними речовинами у вашому кишечнику; це полегшує їх видалення з вашого тіла. На думку прихильників альтернативної медицини, активоване вугілля також може допомогти усунути певні симптоми, пов’язані з незначним дискомфортом у шлунково-кишковому тракті, наприклад легкі гази або здуття живота.

Кожна пляшка GI Detox від Bio-Botanical Research містить 60 капсул.

Офіційний сайт: http: //www.biobotanicalresearch.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Запатентована трав’яна суміш 520 мг / Цеолітова глина, активоване вугілля, алое вера, кремнезем MMST, яблучний пектин, гумінова/фульвокислота.Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: VegiCap ( Гідроксипропілметилцелюлоза та вода). Не містить алергенів, таких як молочні продукти, пшениця, глютен, цукор, соя, консерванти, продукти тваринного походження, штучні ароматизатори та барвники.

Дозування

1 капсула натщесерце з повною склянкою води або за вказівкою медичного працівника. Приймайте з інтервалом у 1 годину від прийому інших ліків і добавок. Попередження: споживання цього продукту може піддати вас впливу хімічних речовин, зокрема свинцю, який, як відомо штату Каліфорнія, спричиняє вроджені вади або інші порушення репродуктивної функції. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.P65Warnings.ca.gov/food. Попередження: не використовувати під час вагітності. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням будь-яких добавок, особливо якщо ви годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки. Припиніть використання у разі виникнення побічних реакцій. Зберігати в недоступному для дітей.

Запобіжні заходи

Попередження: споживання цього продукту може піддати вас впливу хімічних речовин, зокрема свинцю, який, як відомо штату Каліфорнія, спричиняє вроджені вади або інші репродуктивні проблеми. Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт www.P65Warnings.ca.gov/food. Попередження: не використовувати під час вагітності. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням будь-яких добавок, особливо якщо ви годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте в сухому прохолодному місці. У разі виникнення побічних реакцій припиніть використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)
Proflora 4R Restorative Probiotic Combination, Пробіотики, 30 ...
(5)
3350 грн
Доставлення