Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул

Код: 34165
Фото товару Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул
Фото складу Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул
Фото використання Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул
Основне фото товара Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул
(5)
2318 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Якщо у вас коли-небудь була грибкова інфекція, ви знаєте, якими жалюгідними вони можуть бути. Коли він у вас є, єдине, про що ви дбаєте, це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Бустер Тестостерону 60 капсул

Genestra, IntestiBal, Бустер Тестостерону, 60 капсул

Опис

Якщо у вас коли-небудь була грибкова інфекція, ви знаєте, якими жалюгідними вони можуть бути. Коли він у вас є, єдине, про що ви дбаєте, це позбутися його. Дріжджові інфекції спричинені надмірною кількістю кандиди, грибка, який природним чином зустрічається у роті, піхві та інших частинах тіла. Дріжджова інфекція в ротовій порожнині може спричинити виразки ротової порожнини та втрату апетиту, а дріжджова інфекція в області статевих органів може призвести до сильного свербіння, виділень та болю. Хоча ці інфекції можна лікувати протигрибковими препаратами, є способи мінімізувати ризик їх розвитку.

Було показано, що певні продукти, такі як йогурт, допомагають зменшити ріст кандиди, вводячи здорові бактерії в організм. Однак деякі безрецептурні добавки також виявилися корисними. Candicin від Seroyal містить поєднання екстрактів ефірних олій, які, як вважають, допомагають збалансувати корисні бактерії в організмі. Кожна капсула містить:

Кожна пляшка Candicin від Seroyal містить 60 рослинних капсул, яких вистачає приблизно на один місяць при рекомендованому дозуванні однієї капсули двічі на день під час їжі.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www. seroyal. com/our-products/shop-by/by-brand/genestra. html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Орегано (Origanum vulgare) Квітучі верхівки 95 мг / Стандартна ефірна олія Екстракт (70% карвакрол) Гвоздика (Syzygium aromaticum) Ефірна олія листя 45 мг / Імбир (Zingiber officinale) Ефірна олія кореня 45 мг / Полин (Artemisia absinthium) Ефірна олія листя 45 мг / Примула вечірня (Oenothera biennis) Олія насіння 20 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза, діоксид кремнію, стеарат магнію.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі за кілька годин до або після прийому добавок, що містять залізо, цинк, кальцій або мідь, або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або маєте алергію на рослини родини Lamiaceae, не використовуйте. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникає нудота, блювота або подразнення шлунково-кишкового тракту, припиніть використання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності