Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г

Код: 34162
Фото товару Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г
Фото складу Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г
Фото використання Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г
Основне фото товара Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г
(5)
3363 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
HMF Neuro Powder від Seroyal це добавка, що містить кілька штамів пробіотиків, які допомагають підтримувати баланс мікрофлори у вашому кишечнику, а також пребіотики, які, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Підтримка мозку 60 г

Genestra, HMF Neuro Powder, Підтримка мозку, 60 г

Опис

HMF Neuro Powder від Seroyal — це добавка, що містить кілька штамів пробіотиків, які допомагають підтримувати баланс мікрофлори у вашому кишечнику, а також пребіотики, які, як відомо, особливо допомагають при деяких психічних захворюваннях. Neuro Powder містить Lactobacillus і Bifidobacteria‚ які є речовинами, здатними розщеплювати екзорфінові пептиди, які надмірно виробляються в деяких організмах. Корисні бактерії також допомагають детоксикації та оздоровленню кишкового тракту та сприяють хорошому балансу флори в організмі, що сприяє належному функціонуванню імунітету.

Пробіотики використовуються для запобігання діареї, спазмів та газів, які можуть бути викликані антибіотиками; вони роблять це, замінюючи корисні бактерії, які були вбиті антибіотиками. Вони також використовуються для лікування синдрому запалення кишечника (СРК) і шкірних інфекцій з різним ступенем успіху.

Якщо у вас або вашої дитини проблеми з шлунково-кишковим трактом, це може призвести до нездорового накопичення токсинів у вашому тілі, таких як важкі метали, такі як ртуть; це також може призвести до неперетравлених білків, що може призвести до системних аномалій. Насправді, саме ці неперетравлені білки часто призводять до аномальних пептидів, які викликають поведінкові проблеми.

Рецептура HMF Neuro Powder містить пробіотичний консорціум 12 мільярдів КУО, включаючи:

Рекомендоване дозування HMF Neuro Powder становить одну мірну ложку (або ¼ чайної ложки), розчинену у воді, двічі на день під час їжі. Не використовуйте без попередньої консультації з лікарем, якщо у вас є будь-який стан, який ставить під загрозу імунну систему, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, або якщо ви страждаєте від сильного абдомінального стресу чи болю.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (1 грам) Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Пробіотичний консорціум 12 мільярдів КУО / Lactobacillus acidophilus (CUL-60) Lactobacillus acidophilus (CUL-21) Bifidobacterium bifidum (CUL-20) Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) Lactobacillus rhamnosus (CUL-63) L-глутамін 500 мг / Фруктоолігосахариди (FOS) 250 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: абрикосовий порошок. Гарантовано не містить доданої пшениці, глютену, сої, штучних барвників або ароматизаторів, антимікробних консервантів, молочних або тваринних продуктів. Без глютену / без молочних продуктів / ідеально підходить для веганів / вегетаріанців.

Дозування

У склянку додайте воду до однієї мірної ложки HMF Neuro Powder і перемішайте. Приймайте два рази на день під час їжі, щонайменше за дві-три години до або після прийому антибіотиків, або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо у вас ослаблений імунітет, не використовуйте. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо виникають симптоми розладу травлення, погіршуються або зберігаються більше трьох днів, припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності