Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблеток

Код: 34127
Фото товару Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблет
Фото складу Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблет
Фото використання Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблет
Основне фото товара Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблет
(5)
1503 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.07.2024, без передоплати
Забезпечує імунну підтримку та чудове джерело антиоксиданту вітаміну С. Жуйка чудового смаку з вітаміном С із сумішшю органічних фруктів Містить 125 мг вітаміну С у вигляді ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Вітамін C Жувальний 100 таблеток

Vitamin C Gummies Natural Orange, Вітамін C Жувальний, 100 таблеток

Опис

Забезпечує імунну підтримку та чудове джерело антиоксиданту вітаміну С.

Жуйка чудового смаку з вітаміном С із сумішшю органічних фруктів Містить 125 мг вітаміну С у вигляді аскорбінової кислоти на жуйку Підтримує імунну систему Забезпечує антиоксидантну підтримку та захист від окислювального стресу, викликаного вільними радикалами Не містить штучних барвників чи ароматизаторів ‚ та менше 0,5 г загального цукру на жуйку Чудовий натуральний апельсиновий смак Gummies з вітаміном С забезпечує 125 мг вітаміну С (аскорбінової кислоти) на жуйку та підходить для дітей віком від 4 років як смачний варіант, щоб допомогти задовольнити щоденну потребу у вітаміні С. Вітамін С є важливою поживною речовиною в організмі та кофактором для багатьох біосинтетичних та генно-регуляторних ферментів. Фактори, що впливають на вітамін С, включають фактори, пов’язані зі способом життя, такі як незбалансоване харчування та періоди надмірного фізичного або психологічного стресу. Вітамін С є високоефективним антиоксидантом завдяки своїй здатності легко віддавати електрони, пропонуючи захист від стресу окислювачами, що утворюються під час нормального клітинного метаболізму та через вплив факторів навколишнього середовища. Інші переваги вітаміну С включають підтримку нормального загоєння ран, утворення сполучної тканини, утворення колагену та імунітету. Гумки з вітаміном С – це смачні цукерки зі смаком натурального апельсина без штучних ароматизаторів і барвників, які містять менше 0,5 г цукру на цукерку. Кожна смачна гумка містить вітамін С для підтримки здорової імунної функції, а також антиоксидантну підтримку та захист від окисного стресу, спричиненого вільними радикалами. Жукалки з вітаміном С ідеально підходять для тих, хто від 4 років і старше, яким важко або не подобається ковтати капсули.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 цукерки Порція в упаковці: 50 Кількість на порцію / %DV Калорій 5 Загальна кількість вуглеводів 3 г / 1%^ Загальний вміст цукру Включає вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 250 мг / 278% натрію 10 мг / суміш ягід і фруктів 50 мг/ Фруктовий сік журавлини‚ Фрукти полуниці (органічні)‚ Фрукти малини (органічні)‚ Фрукти дикої чорниці (органічні)‚ Фрукти вишні (органічні)‚ Фрукти гранату (органічні)‚ Фрукти журавлини (органічні) Денна норма (DV) не встановлено ^ Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: ізомальтоолігосахіриди, очищена вода, органічний тростинний цукор, пектин, ефірна олія апельсина, цитрат натрію, органічний екстракт листя стевії, вегетаріанське покриття (органічна соняшникова олія, карнаубський віск).

Дозування

Дорослі, підлітки та діти (від 4 років): приймайте по 2 цукерки 1-2 рази на день або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C Жувальний (Vitamin C Gummies)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності