Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл

Код: 34079
Фото товару Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл
Фото складу Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл
Фото використання Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл
Основне фото товара Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл
2911 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Cal Mag Berry Liquid забезпечує шість вітамінів і мінералів, які підтримують кістки, у чудовому смаку чорниці, щоб допомогти підтримувати оптимальне здоровя кісток. Оскільки кістки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Кальцій Магній 450 мл

Cal Mag Berry Liquid + Natural Blueberry, Кальцій Магній, 450 мл

Опис

Cal Mag Berry Liquid + забезпечує шість вітамінів і мінералів, які підтримують кістки, у чудовому смаку чорниці, щоб допомогти підтримувати оптимальне здоров’я кісток. Оскільки кістки постійно перебудовуються, їм потрібне достатнє надходження поживних речовин для підтримки їх міцності. Кальцій є важливим структурним компонентом скелета, а магній сприяє формуванню кісток. Обидва мінерали представлені в органічних цитратних формах, які продемонстрували покращену біодоступність порівняно з неорганічними формами. Вітамін D додатково підтримує здоров’я кісток, сприяючи засвоєнню кальцію та виробленню білків, залежних від вітаміну К, таких як остеокальцин (кістковий білок Gla), який виділяється клітинами остеобластів, що утворюють кістки. Оскільки остеобласти та остеокласти експресують рецептори ретиноєвої кислоти, вітамін А може забезпечити додаткову підтримку правильного ремоделювання кісток. Мікроелемент бор також міститься для сприяння засвоєнню та використанню кальцію, магнію та вітаміну D. Для подальшої підтримки загального самопочуття ця формула допомагає підтримувати зір, шкіру, енергетичний обмін, здоров’я імунітету та роботу м’язів. Містить комбінацію кальцію та магнію, а також бору та вітамінів A‚ D‚ і K Сприяє розвитку та підтримці кісток Підтримує зір, шкіру, енергетичний обмін, імунну систему та роботу м’язів Кальцій і магній постачаються у формі цитрату‚ забезпечуючи чудова біодоступність Чудовий натуральний смак чорниці

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 столова ложка (15 мл) Порції в упаковці: приблизно 30 Кількість на порцію / %DV Загальна кількість вуглеводів 1 г / Вітамін А (у вигляді ацетату вітаміну А) 300 мкг / 33% Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% Вітамін К (у вигляді філохінону) 80 мкг / 67% Кальцій (у вигляді цитрату кальцію) 500 мг / 38% Магній (у вигляді цитрату магнію) 200 мг / 48% Бор (у вигляді цитрату бору) 2‚000 мкг / Вітамін К (у вигляді менахінону-7) ) 20 мкг / Денна норма (DV) не встановлена ​​^Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: очищена вода, ксиліт, натуральний чорничний ароматизатор, тригліцериди із середнім ланцюгом, лимонна кислота, ксантанова камедь‚ сорбат калію, органічний екстракт листя стевії, екстракт листя розмарину, аскорбінова кислота, змішаний концентрат токоферолів.

Дозування

Приймайте по 1 столовій ложці щодня під час їжі за кілька годин до або після прийому ліків чи інших добавок або за рекомендацією лікаря. Добре струсіть перед кожним використанням. Не пийте безпосередньо з пляшки.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте препарати для розрідження крові або будь-які ліки, у вас діагностовано естроген-залежний рак або маєте будь-який стан здоров’я, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Застереження: випадкове передозування рідких продуктів вітаміну D може призвести до серйозних побічних ефектів у немовлят. Цей продукт не призначений для немовлят. Рекомендована добова доза вітаміну D для немовлят становить 10 мкг (400 МО). Цей продукт забезпечує 25 мкг (1‚000 МО) вітаміну D на дозу. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Не охолоджувати. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності