Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул

Код: 34059
Фото товару Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул
Фото складу Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул
Фото використання Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул
(5)
1867 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Основним інгредієнтом Collinsonia Formula від Seroyal є кінець Collinsonia canadensis трава, яка може полегшити певні симптоми, повязані з гемороєм. Геморой це набряклі або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Коллінзонія 90 капсул

Genestra, Collinsonia Formula 200 mg, Коллінзонія, 90 капсул

Опис

Основним інгредієнтом Collinsonia Formula від Seroyal є кінець (Collinsonia canadensis) – трава, яка може полегшити певні симптоми, пов’язані з гемороєм. Геморой – це набряклі або запалені вени, які можуть викликати дискомфорт; в деяких випадках вони можуть бути пов’язані з проблемами травлення. Ви також можете відчувати ознаки геморою через вагітність, старіння або інші фактори.

Collinsonia Formula також містить інші трави, які можуть підтримувати роботу вашого кишечника та печінки. Календула (нагідки) і петрушка можуть потенційно полегшити симптоми запалення, а також містять флавоноїди, які мають антиоксидантні властивості. Тим часом корінь алтея може допомогти полегшити деякі симптоми запалення шлунково-кишкового тракту, покриваючи мембрани густою, липкою речовиною, яка називається слизом. Гамамеліс може допомогти усунути симптоми коліту або синдрому подразненого кишечника (СРК), а кульбаба може стимулювати відтік жовчі.

Нарешті, розторопша та її активна речовина силімарин можуть мати природний детоксикаційний ефект. Кожна веганська капсула Collinsonia Formula містить екстракт розторопші, який може допомогти полегшити легкі симптоми синдрому запалення кишечника та потенційно підтримати здоров’я печінки.

У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсул Collinsonia Formula від Seroyal має вистачити приблизно на 15 днів.

Офіційний сайт: https: //www. seroyal. com/our-products/shop-by/by-brand/genestra. html

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули. Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Корінь кісточкового (Collinsonia canadensis) 200 мг / Насіння розторопші (Silybum marianum) Std. Екстракт (80% силімарину) 200 мг / Органічна календула (Calendula officinalis) Квітка 200 мг / Органічний алтей лікарський (Althaea officinalis) Корінь 200 мг / Органічний корінь кульбаби (Taraxacum officinale) 150 мг / Органічний гамамеліс (Hamamelis virginiana) Лист 8 0 мг / Органічна листя петрушки (Petroselinum crispum) 80 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза.

Дозування

Приймайте по 2 капсули 2 рази на день під час їжі за кілька годин до або після прийому ліків, мінералів або вітамінних добавок B або за рекомендацією вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми або маєте алергію на рослини сімейства Asteraceae/Compositae/Daisy, маєте захворювання серця, високий або низький кров’яний тиск, діабет, захворювання печінки, нирок або жовчного міхура, кишкову непрохідність або набряки, або приймаєте продукти, що містять діуретики‚ не використовувати. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-який стан здоров’я, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Якщо ви відчуваєте запаморочення, сплутаність свідомості, м’язову слабкість або біль, ненормальне серцебиття або утруднене дихання, припиніть використання та негайно зверніться до лікаря. Якщо у вас з’явилися симптоми захворювання печінки або алергії, припиніть використання. У деяких людей може виникнути подразнення шлунка. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб розмістити необхідне маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Коллінзонія (Stone Root)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3095 грн
У наявності