Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул

Код: 34016
Фото товару Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул
Фото складу Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул
Фото використання Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул
Основне фото товара Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул
(5)
1696 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 23.07.2024, без передоплати
Немає нічого більш важливого, ніж ваше здоровя, але ви можете не зрозуміти, що щось не так, доки ваше тіло не дасть вам сигналу. На той ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Лляна олія 90 капсул

Genestra, Flax Oil Capsules, Лляна олія, 90 капсул

Опис

Немає нічого більш важливого, ніж ваше здоров’я, але ви можете не зрозуміти, що щось не так, доки ваше тіло не дасть вам сигналу. На той час шкода може бути вже завдана. На щастя, ви можете захистити себе, переконавшись, що ви отримуєте достатню кількість необхідних поживних речовин і регулярно займаєтеся спортом. Дієта - це перший крок; збалансована дієта з рослинної їжі, нежирного м’яса, риби, горіхів, бобових і корисних олій може допомогти вам почуватися краще.

Додавання до вашого раціону продуктів, які містять омега-3 жирні кислоти, також важливо. Омега-3 – незамінна альфа-ліноленова кислота, життєво необхідна для здоров’я та гарного самопочуття. Він відіграє важливу роль у серцево-судинній системі, підтримує структури м’яких тканин та підвищує імунну систему. Це важливо для розвитку людини, особливо для мозку, який може підтримувати концентрацію та пам’ять. Відомо, що омега-3 має протизапальні властивості та може навіть покращити ваш настрій. На жаль, типова американська дієта має серйозний дефіцит цього здорового жиру.

Риба є чудовим джерелом омега-3 жирних кислот, але деякі види риби можуть містити важкі метали та інші токсини. Він доступний не в усіх частинах країни, а вегетаріанці чи вегани не можуть скористатися його перевагами. Лляна олія є найбагатшим рослинним джерелом омега-3; його отримують із насіння льону, яке пресують для отримання олії.

Organic Flax Oil Capsules від Seroyal — це натуральна добавка, яка містить жирні кислоти ALA (альфа-ліноленова кислота)‚ LA (лінолева кислота)‚ та OA (олеїнова кислота), які разом забезпечують незамінні омега-3. Ці капсули не містять яєць, риби, глютену, арахісу, молюсків, сої, деревних горіхів, кукурудзи та молочних продуктів.

Дорослим слід приймати по одній капсулі два рази на день під час їжі, якщо це не рекомендовано лікарем. Кожної пляшки органічних олійних капсул Seroyal має вистачити приблизно на 45 днів.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальний жир 1 г / 1% Органічний льон (Linum usitatissimum) Олія насіння 1‚000 мг / Врожайність ALA (альфа-ліноленова кислота) 550 мг / LA (лінолева кислота) Кислота) 150 мг / ОА (олеїнова кислота) 160 мг / Денна норма (DV) не встановлена. Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2‚000 калорій. Інші інгредієнти: бичачий желатин, гліцерин, очищена вода. Органічний продукт сертифікований Pro-Cert.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лляна олія (Flax Oil)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності