Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток

Код: 33977
Фото товару Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток
Фото складу Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток
Фото використання Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток
Основне фото товара Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток
(5)
1099 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.07.2024, без передоплати
Закладений ніс, біль у горлі, втома та головні болі в пазухах через застуду можуть змусити вас почуватися нещасним. Коли ви застуджені, ви, ймовірно, просто хочете ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Цинк 50 таблеток

Perque, Zinc & Throat Guard, Цинк, 50 таблеток

Опис

Закладений ніс, біль у горлі, втома та головні болі в пазухах через застуду можуть змусити вас почуватися нещасним. Коли ви застуджені, ви, ймовірно, просто хочете залишитися в ліжку та спати цілий день. На жаль, це не завжди доступний варіант. Робота, навчання та інші життєві обов’язки не завжди дають вам час для відпочинку.

На жаль, не існує ліків від звичайної застуди. Ви можете приймати безрецептурні ліки, щоб тимчасово приховати свої симптоми та допомогти вам пережити день, але ці ліки можуть викликати сонливість. Інший варіант - прийняти натуральний засіб, що містить цинк. Цинк — це мінерал, який може полегшити деякі симптоми застуди, особливо біль у горлі.

Пастилки Zinc & Throat Guard від Perque — це натуральний засіб, що містить цинк та інші інгредієнти, які можуть допомогти вам почуватися краще та швидше одужати. Деякі інгредієнти цього засобу включають:

Щоб використовувати Perque's Zinc & Throat Guard, розчиніть одну льодяник у роті щоразу, коли ви відчуєте симптоми застуди, або використовуйте за вказівкою лікаря. Кожен контейнер містить 50 пастилок.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка для розсмоктування Порції в упаковці 50 енергетичних поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми Цинк (у вигляді цитрату, аспартату та гліцинату) 15 мг / 100 Вітамін С (100% l-аскорбат, повністю відновлений, без кукурудзи) 60 мг / 100 Ехінацея (Purpurea 4: 1) 10 мг / В’яз слизький 25 мг / OPC 85+ (проантоціанідини 92% розчинні) 5 мг / Суканатний мед 236 мг / Манітол 200 мг / 100% екстракт цілого плоду малини 45 мг / 100% екстракт цілих плодів вишні 7 мг / Рослинні волокна (органічна кроскармелоза) 25 мг / Магній (у вигляді C16 і C18 алкілів) 6 мг / 2 (з цілих, необроблених плодів і листя пальми) Денна норма не встановлена FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коензимів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів).

Дозування

Як дієтичну добавку, розчиніть одну (1) льодяник у роті або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цинк (Zinc)