Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул

Код: 33976
Фото товару Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул
Фото складу Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул
Фото використання Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул
Основне фото товара Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул
2549 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
MgPlus Guard від Perque доставляє магній у вигляді іонізованого гліконату, аскорбату, цитрату та алкілів C16 і C18. Хоча у вас можуть бути інші варіанти для ваших ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Mg Plus Guard 180 капсул

Perque, Мг Плюс Гуард, Mg Plus Guard, 180 капсул

Опис

MgPlus Guard від Perque доставляє магній у вигляді іонізованого гліконату, аскорбату, цитрату та алкілів C16 і C18.

Хоча у вас можуть бути інші варіанти для ваших потреб у добавках магнію, лише Magnesium Plus Guard від Perque пропонує комбінацію чотирьох транспортних кофакторів. Кожен кофактор спочатку транспортує магній до клітин, які його потребують, а потім додає заряд енергії, займаючи своє місце в якості активатора на шляху виробництва енергії.

Чому добавки з магнієм?

Опитування Міністерства сільського господарства США Dietary Survey показує, що понад 80 відсотків американців мають дефіцит мінералу магнію. Оскільки ми знаємо, що дефіцит магнію може бути спричинений або посилений хронічним стресом і кислотоутворюючими продуктами та напоями, такими як кава, чай, алкоголь, оброблені харчові продукти та рафінований цукор, ця новина не повинна викликати подиву. Стандартна американська дієта виснажує запаси магнію в організмі.

Магній - це буферний мінерал, який організм використовує для нейтралізації кислот. Оскільки стандартна західна дієта містить велику кількість кислих продуктів і низьку кількість продуктів, багатих магнієм, більшість американців повинні доповнити свій раціон хорошим джерелом магнію, таким як Perque Magnesium Plus Guard. Ця мінеральна добавка постачає магній у вигляді повністю розчинних, повністю іонізованих лужних солей, які готові почати дію, захищаючи організм від шкідливого впливу надмірної кислотності.

Деякі дослідження показали, що добавки з магнієм можуть бути навіть більш ефективними для профілактики та лікування остеопорозу, ніж навіть кальцій. Це пояснюється тим, що магній відіграє життєво важливу роль у збалансуванні постачання організму кальцієм, запобігаючи його виведенню, щоб збалансувати рН крові. Крім того, магній сприяє засвоєнню вітаміну D3 в організмі. Вітамін D життєво важливий для засвоєння кальцію та загального здоров’я кісток.

Чому Magnesium Plus Guard?

Magnesium Plus Guard від Perque містить лише інгредієнти фармацевтичного класу або краще, які є життєво важливими для підтримки щільності кісток мінералами. Ключ до збільшення запасів магнію в організмі полягає в правильному засвоєнні. Добавка вважається марною, якщо ваше тіло не може засвоїти достатню кількість мінералу. Насправді більшість людей можуть засвоїти лише від 4 до 30 відсотків магнієвих добавок на ринку. Це пояснюється тим, що вони зазвичай містять оксидні або хлоридні форми магнію, які від природи важко засвоюватися. Швидкість засвоєння настільки різна, тому що різні люди засвоюють магній по-різному. Якщо ви вирішите приймати Magnesium Plus Guard від Perque, ви забезпечите своє тіло чотирма найбільш доступними формами магнію, що дасть вашому організму найкращі шанси для засвоєння.

Якщо у вас серйозний дефіцит магнію, одних тільки добавок магнію може бути недостатньо для усунення симптомів. У цих випадках Perque рекомендує вам приймати холін цитрат разом із добавкою магнію. Встановлено, що цитрат холіну допомагає переносити магній через клітинні мембрани, покращуючи засвоєння.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Магній (у вигляді іонізованого гліцинату) 85 мг / 21% Магній (у вигляді аскорбату) 8 мг / 2% Магній (у вигляді цитрату) 10 мг / 3% Магній (у вигляді C16 і C18 алкіли) 7 мг / 2% Загальний елементарний магній 110 мг / 28% Рослинні капсули 100 мг / Рослинні волокна 37,5 мг / З цілих, необроблених плодів і листя пальми Денна норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: немає. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфатів, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. БЕЗ ГМО; БЕЗ токсичних мінералів або металів Веганський / Без глютену / Без молочних продуктів / Без яєць

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте від однієї (1) до шести (6) капсул щодня під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)